Carnaval in Twente

Het welbekende Carnaval is al een tijdje weer bezig in Twente. De verschillende verenigingen zijn al weer druk aan het werk om de wagen en de pakken voor de loopgroep tip top in orde te krijgen voor de carnavals optochten! Daarom deze week een speciale #carnavalseditie van  #Agendatips met de verschillende carnavalsoptochten.

 24-2 De verlichte carnavalsoptocht

 Tubbergen

In Tubbergen is jaarlijks een prachtige verlichte optocht te bewonderen. Verschillende verenigingen uit Twente doen mee met hun mooiste, zelfgemaakte, carnavalswagens en prachtige loopgroepen. Deze optocht begint om 19:00.

In de tijd dat deze optocht aan de gang is, zullen alle straten in het centrum afgesloten zijn.

verlichte optocht tubbergen

 25-2  Carnavalsoptocht

 Denekamp en Ootmarsum

Op zaterdag 25 februari barst het carnavalsfeest los in Denekamp én Ootmarsum. Om 14:00 starten de wagens hun motoren en rijden ze de prachtigste routes door de binnenstad. Deze optochten zijn zeker een bezoekje waard!

 26-2 De grote Carnavalsoptocht

Oldenzaal

Een van de grootste carnavalsoptochten in Twente wordt gelopen in #Oldenzaal. Deze bijna 2 uur durende optocht gaat door de binnenstad van Oldenzaal. Meer dan 130 verschillende verenigingen en wagens komen voorbij. Koud? dat weten we helaas nog niet, maar van al het dansen op de verschillende carnavalskrakers wordt je vanzelf warm! 

carnavalsoptocht oldenzaal

 Tip: Trek zelf ook je gekste carnavalspak uit de kast, niets is te gek!

Bekijk alle blog berichten
Stuur ons een bericht via WhatsApp