Openingstijden: elke dag van 9:00 to 21:00. Neem contact op via:

Corona proof uitjes

Wij houden ons strikt aan alle maatregelen die moeten worden getroffen vanuit de overheid. Dit betekent dat de uitjes die we aanbieden niet allemaal meer mogelijk zijn. Om het voor iedereen een stukje makkelijker te maken hebben we alle uitjes die mogelijk zijn in deze periode voor jullie op een rij gezet. Check hier al onze Covid-19 maatregelen.

In het kort: Wij blijven 7 dagen per week open voor de verhuur van voertuigen & horeca. Binnen in ons pand mogen we volgens de nieuwe maatregelen maximaal 30 personen (dat mag ook 1 groep zijn!) ontvangen voor eten/drinken. Voor het rijden mogen we gezelschappen van maximaal 40 personen tegelijkertijd ontvangen. Alles natuurlijk met de 1,5 meter afstand, hygiënemaatregelen en in de horeca met de placering en registratie.

Sportieve uitjes

Zijn jullie op zoek naar een sportieve activiteit? Bekijk hier de uitjes die op dit moment mogelijk zijn voor een sportieve dag:

Bekijk de mogelijkheden

Fietsen huren

Fietsen is heel corona-proof. Start bij ons in Beuningen, of laat ze bij je huis/accommodatie bezorgen. Dit is mogelijk met ons hele assortiment van fietsen! Reserveer eenvoudig online.

Bekijk het assortiment

Familie en vriendenuitjes

Samen een dagje uit in Twente? Dat kan bij Actief Twente. Wij hebben al onze leukste familie- en vriendenuitjes op een rij gezet. Bekijk al onze mogelijkheden en maak je klaar voor een onvergetelijke dag.

Bekijk de uitjes

Met korting het najaar in!

Het is Low Season SALE bij Actief Twente! In het laagseizoen geven wij tot wel 20% korting op de huurprijs van alle voertuigen. Bekijk snel onze tarieven!

Claim je korting!

Fiets mogelijkheden met de kids

Samen met je hele gezin op pad met de fiets. Dat kan bij Actief Twente! Want onze mogelijkheden om samen met kids per fiets er op uit te gaan zijn enorm. Naast ons assortiment aan meisjes en jongens fietsen, hebben we eigenlijk voor alle leeftijden en lengtes wel een fiets of een zitplaats op een fiets.

Bekijk de mogelijkheden

Uitjes vanaf 2 personen

Samen een dagje uit met z’n tweeën? Bekijk al onze mogelijke dagjes uit voor twee of drie personen en laat je verrassen. We hebben alle mogelijke uitjes in deze periode voor je op een rij gezet.

Bekijk de mogelijkheden

Kanovaren op de Dinkel

Op vaste dagen en tijden bieden we de mogelijkheid om te gaan kanovaren op de Dinkel. Dit is al mogelijk vanaf 2 personen! Check eenvoudig welke dagen en tijden er mogelijk zijn.

Meer informatie

E-Chopper huren

Rij met ongeveer 25 km per uur op de stoere E-Chopper door de mooie omgeving van het Oosten van het land en geniet daarbij in alle stilte. Kies voor vertrek uit een van onze vele routes die jullie 2 of 3 uur de natuur laat zien.

Boek een choppertocht

Scooter huren

Boek en betaal direct je scooter tocht! Dit betekend dat je gegarandeerd bent voor de tijd en datum van je scooter tocht, dat is handig! De start locatie is Actief Twente en na een korte uitleg is het tijd om op pad te gaan.

Boek een Scootertocht

Loopfiets huren

Wil jij iets doen wat leuk is en gezond? Dan is de loopfiets – ook wel een Lopifit genoemd – wat voor jou. Want wandelen is erg goed voor je hart, longen, botten en spieren.

Boek een Loopfietstocht

E-Cruiser huren

Tour op een e-cruiser met het idee van een oude Amerikaanse motor! Deze stoere E-bike met zijn dikke banden zorgen voor een perfecte wegligging en wordt ook wel een Beach-Cruiser, een Fat-Wheel of een Retro-E-Bike genoemd. Voor de e-cruiser heb je geen rijbewijs nodig!

Boek een E-Cruisertocht
Stuur ons een bericht via WhatsApp