Openingstijden: elke dag van 9:00 to 21:00.

Corona proof uitjes

Wij houden ons strikt aan alle maatregelen die moeten worden getroffen vanuit de overheid. Dit betekent dat de uitjes die we aanbieden niet allemaal meer mogelijk zijn. Om het voor iedereen een stukje makkelijker te maken hebben we alle uitjes die mogelijk zijn in deze periode voor jullie op een rij gezet. Check hier al onze Covid-19 maatregelen.

In het kort: Onze shop blijft 7 dagen per week open voor de verhuur van voertuigen. Onze horeca is gesloten, al bieden we wel een coffee-to-go, lunchpakketten of picknickmanden voor onderweg. 

Voor het rijden mogen we gezelschappen van maximaal vier personen (of een groter aantal mits ze uit 1 huishouden komen) tegelijkertijd ontvangen. Alles natuurlijk met de 1,5 meter afstand en hygiënemaatregelen.

Tandem QR tocht

Een uniek uitje voor 2: Ga er samen op uit, navigeer, zoek de QR spots en beantwoord de vragen. Inclusief lekkers voor onderweg.

Boek nu vanaf € 20,-
Boek direct

Loopfietstocht

Het is Low Season SALE bij Actief Twente! Ga nu 2 uur op pad met de loopfiets inclusief route voor een speciaal tarief.

Boek nu vanaf € 19,-
Boek direct

Kanovaren

Elk weekend hebben we instaptochten op de mooiste rivier van Nederland: De Dinkel! Geschikt voor jong & oud.

Boek nu vanaf € 16,-
Boek direct

E-Mountainbiken

Compleet op pad: De elektrische mountainbike, helm, rugzakje, gevulde bidon, candybar en een route. Crossen maar!

Boek nu vanaf € 36,50
Boek direct

E-Chopper aanbieding

Samen de route uitzoeken en bij je ouders achterop. Hoe gaaf is dat! Ga op ontdekking in Twente op de E-Chopper!

Boek nu vanaf € 22,-
Boek direct

Supertip: de Klootschiet Kit

Te lang binnen gezeten? Ga klootschieten met de Klootschiet Kit van Actief Twente! Alles is geregeld: de materialen, route, uitleg en natuurlijk lekkere snacks en drankjes voor onderweg.

Boek nu vanaf € 9,-
Boek direct

E-Fatmax tocht

Heb jij hem al geprobeerd? Onze niewste aanwinst, de FATMAX E-STEP! Vanaf 16 jaar te berijden (ook zonder rijbewijs), een stoere eletrische step.

Boek nu vanaf € 22,-
Boek direct

Kickbike speurtocht

In de bossen van 't Singraven liggen QR codes verstopt en deze moeten worden gevonden door JOU! Vinden jullie ze allemaal?!

Boek nu vanaf € 22,50
Boek direct

Mountainbike arrangement

Kom samen met je vrienden/gezin mountainbiken vanaf Actief Twente! Aan alles is gedacht: MTB, helm, route en lekkers voor onderweg!

Boek nu vanaf € 26,50
Boek direct

E-Cruisertocht

Tour op een e-cruiser met het idee van een oude Amerikaanse motor! Geen rijbewijs nodig en geschikt voor kids vanaf 10 jaar / 1,55 meter lengte.

Boek nu vanaf € 22,-
Boek direct

Ouder-Kind-Tandem-tocht

Jij als ouder achterop die stuurt en het overzicht heeft en de kleine rustig voorop. Verschillende varianten van de tandem zijn mogelijk!

Boek nu vanaf € 20,-
Boek direct

Scootertocht

Dit najaar voordelig op pad met de scooter. Kids kunnen gratis mee achterop. En een mooie route is natuurlijk inclusief.

Boek nu vanaf € 22,-
Boek direct

Slecht weer? De Twente Toerrally!

Goed of slecht weer maakt niet uit voor deze prachtige 80 km tour over de mooiste wegen van Twente die je kunt volgen met je eigen auto! Een compleet pakket: ontvangst, routeboek, picknickmand voor 2 personen en lekkernij voor onderweg.

Boek nu vanaf € 43,50 (voor 2 personen)
Boek direct

Sportieve uitjes

Zijn jullie op zoek naar een sportieve activiteit? Bekijk hier de uitjes die op dit moment mogelijk zijn voor een sportieve dag:

Bekijk de mogelijkheden

Fietsen huren

Fietsen is heel corona-proof. Start bij ons in Beuningen, of laat ze bij je huis/accommodatie bezorgen. Dit is mogelijk met ons hele assortiment van fietsen! Reserveer eenvoudig online.

Bekijk het assortiment

Uitjes met de kids

Samen met je gezin een dagje uit in Twente? Dat kan bij Actief Twente. Wij hebben de leuste mogelijke uitjes op een rij gezet. Bekijk al onze mogelijkheden en maak je klaar voor een onvergetelijke dag.

Bekijk de uitjes
Stuur ons een bericht via WhatsApp