Openingstijden: elke dag van 9:00 to 21:00. Neem contact op via:

Corona proof uitjes

Wij houden ons strikt aan alle maatregelen die moeten worden getroffen vanuit de overheid. Dit betekent dat de uitjes die we aanbieden niet allemaal meer mogelijk zijn. Om het voor iedereen een stukje makkelijker te maken hebben we alle uitjes die mogelijk zijn in deze periode voor jullie op een rij gezet:

Sportieve uitjes

Zijn jullie op zoek naar een sportieve activiteit? Bekijk hier de uitjes die op dit moment mogelijk zijn voor een sportieve dag:

Bekijk de mogelijkheden

Fietsen huren

Bekijk hier ons assortiment van fietsen! Heb je al eens gedacht aan het huren van een tandem met z'n tweeën of huur een bakfiets en ga op pad met de kinderen.

Bekijk het assortiment

Uitjes met de kinderen

Op zoek naar een dagje uit met de kinderen of met z'n twee? Dan ben je bij Actief Twente aan het goede adres. Wordt het een actieve dag en flink crossen door de bossen met een mountainbike of toch met je kinderen toeren op een scooter? Bekijk de mogelijkheden op de pagina of neem contact met ons op.

Bekijk de uitjes

Kanovaren op de Bornse Beek

Op vaste dagen en tijden bieden we de mogelijkheid om te gaan kanovaren op de Bornse Beek. Dit is al mogelijk vanaf 2 personen! Check eenvoudig welke dagen en tijden er mogelijk zijn.

Meer informatie

Fiets mogelijkheden met de kids

Samen met je hele gezin op pad met de fiets. Dat kan bij Actief Twente! Want onze mogelijkheden om samen met kids per fiets er op uit te gaan zijn enorm. Naast ons assortiment aan meisjes en jongens fietsen, hebben we eigenlijk voor alle leeftijden en lengtes wel een fiets of een zitplaats op een fiets.

Bekijk de mogelijkheden

Uitjes met twee of drie personen

amen een dagje uit met z’n tweeën? Bekijk al onze mogelijke dagjes uit voor twee of drie personen en laat je verrassen. We hebben alle mogelijke uitjes in deze periode voor je op een rij gezet:

Bekijk de mogelijkheden

Boek en betaal direct: De e-cruiser

Tour op een e-cruiser met het idee van een oude Amerikaanse motor! Deze stoere E-bike met zijn dikke banden zorgen voor een perfecte wegligging en wordt ook wel een Beach-Cruiser, een Fat-Wheel of een Retro-E-Bike genoemd. Voor de e-cruiser heb je geen rijbewijs nodig!

Boek een e-cruiser

Boek en betaal direct: Chopper huren

Rij met ongeveer 25 km per uur op de stoere E-Chopper door de mooie omgeving van het Oosten van het land en geniet daarbij in alle stilte. Kies voor vertrek uit een van onze vele routes die jullie 2 of 3 uur de natuur laat zien.

Boek een chopper tocht

Boek en betaal direct: Scooter huren

Boek en betaal direct je scooter tocht! Dit betekend dat je gegarandeerd bent voor de tijd en datum van je scooter tocht, dat is handig! De start locatie is Actief Twente en na een korte uitleg is het tijd om op pad te gaan.

Boek een scooter tocht

Boek en betaal direct: Loopfiets huren

Wil jij iets doen wat leuk is en gezond? Dan is de loopfiets – ook wel een Lopifit genoemd – wat voor jou. Want wandelen is erg goed voor je hart, longen, botten en spieren.

Boek een Loopfiets tocht