Openingstijden: elke dag van 9:00 to 21:00. Neem contact op via:

Corona update 15 maart

Op 15 maart zijn ook wij, nadat de extra maatregelen bekend werden gemaakt, tot beperkingen van onze dienstverlening over gegaan. Het is voor jullie en voor ons niet langer verantwoord om de volledige dienstverlening die jullie van ons gewend zijn aan te bieden.

We zijn direct gestart met het beantwoorden van al jullie mails en telefoontjes, want we snappen dat het veel vragen bij jullie oproept. Gelukkig krijgen we veel begrip van onze bezoekers en wij willen jullie daar hartelijk voor danken. Om een aantal vragen bij jullie weg te nemen hebben we onze beperkte dienstverlening op een rij gezet:

1. Horeca activiteiten
Onze horeca activiteiten zijn per direct gesloten t/m 6 april. Ook eet- en drink gerelateerde boekingen zoals dinertochten, early bird deals etc. worden/zijn geannuleerd.

2. Verhuur aan groepen (evenementen)
Alle geplaatste boekingen t/m 6 april worden en/of zijn geannuleerd, voor boekingen na 6 april doen wij op dit moment nog geen uitspraak. Voor aanvragen na 6 april staat ons sales team online voor jullie klaar.

3. Voertuig verhuur
Onze balie is geopend, dat wil zeggen dat we kleine groepjes zoals gezinnen en tweetallen van harte welkom heten voor het huren van fietsen en andere voertuigen.

4. Bezorgen van fietsen
We blijven fietsen bezorgen bij accomodaties.

5. Sales
Ons sales team staat voor jullie klaar en denkt graag mee over de mogelijkheden vóór en na 6 april. We hebben de voorkeur voor communicatie per mail aangezien onze medewerkers veel vanuit huis werken.

Wij lichten graag toe wat voor maatregelen wij hebben genomen binnen Actief Twente en wat dit betekent voor jullie reservering.

Maatregelen tegen corona

1. Handvatten van alle voertuigen worden voor en na gebruik gedesinfecteerd.
2. Ons personeel heeft geen lichamelijk contact met bezoekers en houdt minimaal 1 meter afstand.
3. Na elke bezoeker wast ons personeel zijn/haar handen.
4. Personeel met verkoudheidsklachten werkt vanuit huis en is niet aanwezig in ons bedrijf.
5. Onze publieke ruimtes worden vaker schoongemaakt en gedesinfecteerd.

Het advies van ons

Je kunt ons gewoon blijven bezoeken, mits je geen griep symptomen vertoont of verkouden bent. Onze activiteiten bevatten geen menselijk contact en vinden plaats met ruime afstand van andere gebruikers.

Annuleren

Natuurlijk is het erg vervelend als jullie feest/uitje moet worden geannuleerd. Dit is voor zowel voor jullie en ook voor ons overmacht. Wij zullen je niet doorbelasten met kosten voor het annuleren, mits je schriftelijk met ons overeenkomt dat je uitje wordt verzet naar een nieuwe datum later dit jaar. Betreffende eventuele aanbetalingen zullen wij bij annulering dit verrekenen met je uitje op de nieuw gekozen datum.

Voor verdere vragen mag je altijd contact met ons opnemen.

info@actieftwente.nl

We vinden het heel erg jammer maar we staan achter het besluit van RIVM, de gezondheid van de bevolking staat voorop. Dus wij zeggen schouders eronder en we hopen dat Nederland na 6 april het sociale leven weer kan en mag oppakken. Voor nu, zorg goed voor elkaar en jezelf.

Groet,

Robert-Jan Dissel en Maarten Wittgen
En team Actief Twente

Bekijk alle blog berichten
Stuur ons een bericht via WhatsApp