Openingstijden: elke dag van 9:00 to 21:00. Neem contact op via:

Corona update 6 april

Wat hebben we een weekend met prachtig weer achter de rug! Gisteren resulteerde dat bij ons in een aantal boekingen van mensen die graag even per fiets of op een voertuig er op uit wilden. Nu snappen wij dat de aanblik van het aantal geparkeerde auto’s voor ons bedrijf wellicht een verkeerd beeld geeft, of dat dit bezorgdheid teweeg brengt, vandaar dat we hier toch een kleine uitleg aan willen geven.

In ons bedrijf zijn – op 1 uitzondering na – alle activiteiten op slot gegaan. Wij organiseren, zolang de restricties blijven gelden géén groepsactiviteiten meer en alle horeca activiteiten zijn op slot. Het enige wat we aanbieden is de uitgifte van voertuigen en fietsen voor tweetallen en ouders met kinderen. Mensen checken in aan de balie en lopen direct door naar de uitgifte van de voertuigen. Binnen ons bedrijf vindt verder geen activiteit plaats.

Onze verhuur maatregelen in het kort:
* Uitsluitend verhuur van voertuigen en fietsen (dus géén horeca of groepen)
* Bezorging van voertuigen op jullie eigen locatie is ook mogelijk
* Uitsluitend mogelijk voor tweetallen of ouders/verzorgers met kinderen
* Er starten vanaf onze locatie Actief Twente maximaal 2 reserveringen per kwartier
* Route spreiding: dat wil zeggen, we geven zoveel mogelijk verschillende routes mee zodat we diegenen die gaan rijden ook spreiden over het buitengebied
* En natuurlijk houden wij ons aan de hygiënemaatregelen zoals het desinfecteren van de voertuigen, contactvlakken en de 1,5 meter afstand bij check-in en uitleg van de voertuigen.

Voor Actief Twente geldt geen sluitingsplicht. Binnen ons bedrijf doen wij er alles aan om besmettingen te voorkomen. Het kan misschien heftig lijken, al die geparkeerde auto’s, maar bedenk wel dat deze mensen individueel op pad zijn en zich niet bevinden in ons pand. Wij nemen zeker onze verantwoordelijkheid om datgene dat we wél mogen, ook volgens de richtlijnen te doen. Voor jullie veiligheid, maar ook die van onze medewerkers.

Voor ons als bedrijf is het net zo moeilijk als voor iedereen, wat mag wel en wat mag niet? Dit veroorzaakt bij ons intern ook discussies en vragen. Mag je naar buiten om een rondje te fietsen op je racefiets of mountainbike? Mag je naar buiten om hard te lopen, een ijsje te halen of een bouwmarkt te bezoeken? Hoe ontspan je als thuis de muren op je af komen?

Ons bedrijf bevindt zich midden op het spanningsveld van wat wel of niet kan. Wanneer doe je het goed? Wij beseffen ons maar al te goed dat we deze crisis alleen samen kunnen doorstaan en dat gepaste maatregelen een must zijn. We proberen hier zo goed mogelijk een weg in te vinden die past bij de huidige bizarre situatie.

Heb je hier een opmerking over dan nodigen wij je uit om met ons in gesprek te gaan. Wij zijn voor verdere uitleg of opmerkingen bereikbaar op nummer: 0541-299821 (vraag naar Maarten of Robert-Jan)

Bekijk alle blog berichten
Stuur ons een bericht via WhatsApp