Dagje Uit Jaarkaart Tuk tuk Arrangement

  • Koffie/thee bij aankomst
  • 1 Tuk tuk voor 2,5 uur
  • Route
  • Picknick prosecco voor onderweg: Per persoon een luxe belegde Italiaanse bol, vers fruit, flesje sap en een muffin + per gezelschap 1 fles alcoholvrije prosecco
  • Actief Twente souvenir 1 p.p.

* Starttijd is op basis van beschikbaarheid mogelijk 7 dagen per week tussen 09.00 en 11.00 uur. Wil je na 11 uur starten? Dat is mogelijk tegen bijbetaling van een toeslag a € 15,- per voertuig, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Neem hiervoor contact op met ons via info@actieftwente.nl . Verlenging rijtijd mogelijk.
* Bovengenoemde prijs en programma onderdelen gelden voor 2 personen in 1 voertuig. 3e persoon tegen meerprijs mogelijk.
* Bestuurders dienen in bezit te zijn van bromfiets en/of een autorijbewijs

Hoe gaat het in zijn werk?

Stap 1:  Op de website van de Dagje Uit bestel je en betaal je je e-tickets. Dit heb je waarschijnlijk al gedaan.
Stap 2:  Maak op deze pagina je boeking compleet door hieronder de gevraagde gegevens in te vullen. Vul eventueel aan met extra’s om jullie uitje compleet te maken.
Stap 3:  Belangrijk! Vul je vouchercodes in van de e-tickets bij ‘Kortingscode of tegoedbon’ en klik op de knop ‘Controleren‘. Hiermee wordt er een korting van 100% toegepast. Eventuele bijgeboekte extra’s kunnen eenvoudig via iDeal betaald worden.
Stap 4:  Je ontvangt van ons direct de bevestiging van je boeking per email.
Stap 5:  We ontvangen je graag op de dag van de boeking voor het Dagje Uit Jaarkaart Tuk tuk Arrangement.  Denk er aan om voor de zekerheid je e-tickets mee te nemen (mag ook digitaal).

Boeking plaatsen

Stuur ons een bericht via WhatsApp