De top 10 leukste vrienden uitjes

Ons aanbod in arrangementen is groot, vandaar hebben we een selectie gemaakt van de meest geboekte vrienden uitjes!

brommers kiek'n in twente1. Brommers kiek’n

Maak geheel in stijl kennis met de authentieke brommers tijdens een solextocht dwars door Twente, dé manier om van elke gelegenheid een speciale dag te maken waar nog lang over nagepraat wordt. Een bedrijfsuitje, vriendendag of gewoon een dag ‘lekker solexen’, je dag wordt onvergetelijk. Het passen van de lange leren jassen uit de jaren ’60 maakt het begin van de dag hilarisch.

2. Chopper & Food

Begin met koffie/thee en een lekker stuk appelgebak en kies voor vertrek uit een van onze vele routes die jullie 2 uur lang met 25 km/u de natuur en cultuur van Twente laten zien. Kies ervoor om bij terugkomst verrast te worden door de heerlijke pizza’s van Fabio of gaan jullie zelf grillen op de barbecue. Ook kunnen jullie kiezen voor showcooking met onbeperkt pannenkoeken eten. De keuze is reuze!

Loopfiets huren ,.3. De Elektrische Loopfiets

Actief Twente heeft haar assortiment uitgebreid met een van de meeste unieke fietsen, de elektrische loopfiets! Een fiets met daar in een loopband, hoe gaaf is dat? Rustig wandelen en daarmee toch een snelheid van maximaal 25 km per uur bereiken. Beleef deze leuke ervaring met je vrienden, familie of collega’s.

4. Solex & Bierbrouwerij

Wij ontvangen jullie graag in de bar van Actief Twente met koffie/thee en krentenwegge. Als de solexen klaar staan kunnen jullie op weg naar Othmar waar jullie alles over de bierbrouwerij te weten komen. Wil je een uitje dat helemaal in het teken staat van bier, bier en nog eens bier?! Boek dan aanvullend aan dit arrangement onze bierproeverij waarbij de bieren van Othmar natuurlijk niet mogen ontbreken. Vergeet niet om de maag te vullen en reserveer er een gezellige barbecue bij.

Fietsverhuur Ootmarsum Denekamp.

5. Fietstocht in Twente en onbeperkt Pannenkoeken

Op welke fiets gaan jullie op pad?  Het Fiets & Pannenkoek arrangement is superleuk om te doen met een tandem. Want met z’n tweetjes een fiets besturen vergt enige oefening en staat garant voor veel lol onderweg. Wil je liever een andere fiets mag dat ook!Na een flinke fietstocht lust iedereen wel pannenkoeken.

6. GPS tocht en onbeperkt Pizza

Bij de GPS tocht krijg je verschillende coördinaten waar opdrachten te vinden zijn, wanneer de opdracht juist is beantwoord kunnen jullie door naar het volgende coördinaat. Na de GPS tocht komen jullie terug bij Actief Twente en staat Fabio voor jullie klaar om heerlijke pizza’s vers te maken.

7. Mountainbike clinic

We ontvangen je bij onze locatie Actief Twente met een kop koffie of thee en Twentse Krentenwegge. Tijd om kennis te maken met jullie gids. Jullie gids neemt jullie mee op pad en dan kan het ‘stoeien’ met de mountainbike gaan beginnen! Natuurlijk is er ook gelegenheid voor een drankje/hapje na afloop. Even bijkomen en napraten over jullie ervaringen en de tips & tricks die jullie hebben geleerd.

8. Green Tea

Je kunt er tegenwoordig niet meer omheen, duurzaamheid, milieu verantwoord ondernemen, people planet profit en ga zo maar door. Het is tijd om met deze trend mee te gaan en daarom bieden wij het Green Tea arrangement aan. Actief Twente beschikt over diverse duurzame voertuigen; E-chopper, Elektrische Loopfiets, E-scooters, Kickbike en verschillende fietsen. Combineer een High Tea met een duurzaam voertuig en je hebt het Green Tea arrangement.

9. Abseilen & Chopper

Je wordt ontvangen bij Actief Twente waar de dag goed begint met een lekkere huisgemaakte lunch. Na de lunch gaan jullie een prachtige route volgen door de Twentse bossen richting Bad Bentheim. Bij de steengroeves van Bad Bentheim worden jullie ontvangen voor het abseilen, klimmen en tokkelen (kabelbaantje). Een supergave en spannende activiteit op een unieke locatie in de bossen van het Bentheimer Wald. Bij terugkomst kunnen jullie gaan genieten van onze barbecue. Even de tijd om alle indrukken van de dag nog eens door te nemen met elkaar.

10. Scooter: Chill & Grill

Eerst met een scooter of chopper op pad door Twente en daarna lekker eten? Wil jij laten zien wie de beste grillmeester van de barbecue is? Met het Chill & Grill arrangement hebben wij bij Actief Twente hiervoor de perfecte oplossing. Eerst volgen jullie met een scooter of chopper een prachtige route door het Twentse landschap. Bij terugkomst staat er een heerlijke barbecue voor jullie klaar waar jullie van kunnen genieten na een leuke scooter/chopper tocht.

Bekijk alle blog berichten
Stuur ons een bericht via WhatsApp