Openingstijden: elke dag van 9:00 to 21:00. Neem contact op via:

Dinertochten

Bekijk hieronder een van onze dinertochten. Tijdens deze dinertochten volg je met een voertuig een route langs verschillende restaurants die bekend staan om hun gastvrijheid en goede keuken. Je komt langs bijzondere plekken in Twente en de route laat je weten wanneer het tijd is om af te stappen. Parkeer je fiets en neem plaats in het restaurant of bij goed weer op het terras en laat je verwennen met een deel van het diner. Je kunt kiezen uit een dinertocht met de fiets of een dinertocht met een voertuig.

Dinertocht met fiets

Na een ontvangst met koffie/thee bij Actief Twente kun je kiezen uit één de drie routes. Kies ervoor om de route te volgen op een toerfiets, e-bike, tandem of e-cruiser. De gekozen route komt langs 3 restaurants waar je verwacht wordt voor een diner. Geniet van de mooie omgeving en laat je met elke gang verrassen.

Bekijk het arrangement

Dinertocht met voertuig

Naast dat we de dinertocht met fiets verzorgen kun je er ook voor kiezen om de dinertocht met een voertuig te volgen. Je kunt bij de dinertocht met voertuig kiezen uit een scooter, chopper, loopfiets of e-cruiser. Kies uit één van onze routes en laat je onderweg verassen met een deel van het diner.

Bekijk het arrangement
Stuur ons een bericht via WhatsApp