Openingstijden: elke dag van 9:00 to 21:00. Neem contact op via:

Er op uit met kinderen

Samen met je hele gezin of familie op pad met de fiets? Dat kan bij Actief Twente! Want onze mogelijkheden om samen met kids per fiets er op uit te gaan zijn enorm.

Er op uit met kinderen – ons assortiment

Naast ons assortiment aan meisjes en jongens fietsen, hebben we eigenlijk voor alle leeftijden en lengtes wel een fiets of een zitplaats op een fiets. In volgorde van jong naar oud hebben we de volgende mogelijkheden:

Baby’s, peuter en kleuter

 • Kinderen bakfiets hurenMaxi-Cosi bevestiging in een bakfiets: We hebben bakfietsen waarin we een Maxi-Cosi bevestiging hebben. Ook kan hierover een “zeil” met raampjes gespannen worden, speciaal gemaakt om de kids te beschermen tegen de elementen. Perfect voor een baby. De bakfiets kan gehuurd worden met of zonder elektrische ondersteuning.
 • Maxi-Cosi bevestiging achterop een Gazelle fiets, voor de baby
 • Een Yepp kinderzitje voorop een Gazelle fiets, voor de peuter
 • Een Yepp kinderzitje achterop een Gazelle fiets, voor de kleuter
 • moederfietsEen kinderkar waar maximaal 2 kindjes in plaats kunnen nemen. Deze kar wordt alleen verhuurd in combinatie met een fiets.
 • Moederfiets met een kinderzitje voor- en achterop én natuurlijk een windscherm
 • Zitbankje in een bakfiets, met gordels! Dit bankje zit in elke bakfiets en is groot genoeg voor 2 peuters of 1 kleuter. Ze zitten dan veilig in de (2) gordels in de bak en kunnen genieten van het uitzicht, terwijl jij blij bent dat je voor de elektrische trapondersteuning hebt gekozen!

Vanaf kleuter en ouder

 • Ouder Kind Tandem HurenOuder-kind tandem (1 volwassene en 1 kind). Dit is het eerste voertuig waar je kind actief mee kan trappen. Het is een tandem waar de volwassene op de achterste van de 2 zadels fietst en controle heeft over het voertuig. Je kind zit dan op een lager zadel voor je en heeft onbelemmerd zicht. Geschikt vanaf kleuters en ouder.
 • ouder-kids tandemOuder-kind tandem XL (1 volwassene en 2 kids). Dit is het zelfde als een ouder-kind tandem maar dan met 2 kinderzadeltjes voorop. Overigens is het leuk te vermelden dat een van onze gasten met deze fiets gefietst heeft met 4 kinderen tegelijk op de tandem. Dat is haar gelukt door een kinderzitje voor en achter bij de tandem te nemen! Unieke ervaring om te doen en voorbij te zien fietsen!
 • aanhangfiets hurenAanhang fiets Je krijgt als volwassene een normale fiets maar dan met een aan de achterkant aanhangende fiets waar je kind op kan zitten. Met deze fiets is het makkelijker grotere afstanden te leggen. Deze aanhangfiets wordt alleen verhuurd in combinatie met een fiets. Geschikt vanaf kleuter.
 • Kickbike oftewel steppen met een groot voorwiel en een kleine achterwiel zodat grotere afstanden gemakkelijker afgelegd kunnen worden. Deze zijn geschikt voor kinderen van ongeveer 12+ tot en met volwassenen.
 • Steppen in TwenteKinderfiets 20 inch t/m 26 inch. We hebben een breed assortiment aan kinderfietsen. Vanaf peuter/kleuter tot tieners/jong volwassenen. Voor jongens en meisjes. De grootste maat kinderfiets loopt goed over op de kleinste maat volwassen fiets.
 • Kinder mountainbike 24 inch t/m 27,5 inch. De mountainbikes zijn net een kleine slag groter dan de kinderfietsen. Dus vanaf de kleuter en ouder. De grootste maat kinder mofamiliefietsuntainbike loopt goed over op de kleinste maat volwassenen mountainbike.
 • Volwassenen fiets maat S t/m L
 • Volwassenen mountainbikes maat S t/m L
 • Familiefiets tot wel 6 familieleden op 1 fiets! Een ligfiets met 4 stoelen en een bankje voor 2 kids van kleuter tot peuter.
 • Elektrische loopfiets vanaf een lengte van 1,60 m. kunnen kinderen op deze unieke fietsen. Een loopband waar je het zadel zou verwachten. Door rustige te wandelen kan de fiets tot wel 25 km per uur afleggen.

Actief Twente

Fietsen huren bij Actief Twente is niet alleen leuk, maar ook onbezorgd. Actief Twente is namelijk de enige fietsverhuur in Twente die ook pech-onderweg-service aanbiedt. Zo kom je onderweg nooit stil te staan. Compleet verzorgd op pad, wel zo prettig. Ook hebben wij mooie routes speciaal voor je uitgestippeld. We zijn elke dag geopend van 9.00 tot 21.00 en hebben een sfeervolle ontvangstruimte en terrassen, dat maakt Actief Twente de leukste fietsverhuur van Twente! Daarnaast bezorgen we onze fietsen desgewenst ook op locatie overal in Nederland!

Boeken

Wil je een of meerdere van de bovenstaande mogelijkheden boeken zodat jullie er met z’n allen op uit kunnen? Start dan met de keuze van 1 type fiets en ga naar ‘boek direct’, vanuit daar kunnen alle types fietsen en mogelijke bijbehorende accessoires toegevoegd worden. Kom je er online niet uit, bel of mail ons gerust!