Openingstijden: elke dag van 9:00 to 21:00. Neem contact op via:

Eten en Drinken bij Actief Twente

Eten en Drinken

Het avonden worden korter en de temperatuur daalt, dat betekend gezellig binnen samen eten en drinken. Stevige maaltijden zoals stamppot of een winter BBQ, wij denken graag mee in het seizoen. Bekijk hieronder al onze arrangementen met eten en drinken.

Winter Barbecue

Actief Twente zou Actief Twente niet zijn als we jullie ook de dag van jullie leven kunnen verzorgen in de winter. Wij houden van leuke activiteiten, maar we zijn gek op een goede barbecue! We laten zelfs in de winter graag zien welk Twents vlees we in de kuip hebben.

Meer informatie

High Beer

Eerst samen op pad met een voertuig naar keuze om vervolgens bij ons op locatie aan te schuiven voor een High Beer! Geniet van diverse speciaal bieren inclusief bijpassend gerecht.

Meer informatie

Green Tea

Huisgemaakte scones, diverse sandwiches en veel meer! Geniet van een high tea bij Actief Twente en laat je verrassen. Na afloop of voorafgaand een tocht op een van onze voertuigen, het kan allebei!

Meer informatie

High Wine

Ben jij een wijnliefhebber? Perfect. Heb jij samen met je vriendinnen zin in een toffe middag? Heb je zin in een geweldig vrijgezellenuitje? Of heb je gewoon zin om verschillende wijnsoorten uit te proberen? Dan is de High Wine perfect voor jou.

Meer informatie

Beer & Bites

Een superleuke uitbreiding op je tocht vanaf onze locatie Actief Twente! Je uitje is niet compleet zonder deze gezellige afsluiting. 3 speciaalbiertjes of 3 glazen wijn inclusief een hapjesplank.

Meer informatie

Dinertochten

ijdens deze dinertochten volg je met een voertuig een route langs verschillende restaurants die bekend staan om hun gastvrijheid en goede keuken. Je komt langs bijzondere plekken in Twente en de route laat je weten wanneer het tijd is om af te stappen

Meer informatie
Stuur ons een bericht via WhatsApp