High Tea

Gewoon voor de gezelligheid, een leuke dag of ben je de bride-to-be? Voor iedereen hebben wij een leuke high tea!

Wij van Actief Twente bieden naast alle activiteiten op voertuigen ook een leuke high tea (die natuurlijk ook in combinatie is te boeken met bijvoorbeeld een leuke solex tocht). Onze high tea wordt verzorgd met lekkere hapjes zoals scones, muffins, warme gerechtjes en nog veel meer hartige en zoete lekkernijen. Voor ieder wat wils! Naast alle lekkere hapjes is de thee ook aanwezig! Wij hebben een ruime keuze aan verschillende theesoorten.

Gezellig kletsen onder het genot van heerlijke hapjes en een kopje thee kan het gehele jaar door in onze ontvangstruimte of bij goed weer op een van onze terrassen. Toch een klein drupje regen? Geen probleem, wij hebben ook een overdekt terras waar jullie kunnen zitten.

high tea

Combineren…

Het is zeker ook erg leuk en gezellig om deze high tea te combineren met een (sportieve) activiteit. Denk hierbij aan een  kanotocht of een culturele rit door de prachtige natuur van Twente, op verschillende soorten fietsen, een solex, scooter of kickbike.

Zie je het al voor je? Eerst even lekker scooter rijden met een van onze routes door Twente en dan aan het einde van de dag ontvangen worden met een heerlijke high tea op ons terras?!

Heb je een bepaalde allergie of volg je een speciaal dieet? Geef dit dan door bij de reservering, dan houden wij hier uiteraard rekening mee!

high tea

Stuur ons een bericht via WhatsApp