Openingstijden: elke dag van 9:00 to 21:00. Neem contact op via:

Open Bar

Na een dagje scooteren, fietsen, solexrijden etc. kan je bij Actief Twente ook een hapje eten in de vorm van een barbecue, een koud/warm buffet of Fabio de pizzabakker. Hierbij mag een drankje natuurlijk niet ontbreken. Wil je van te voren precies weten hoeveel deze gezellige dag gaat kosten? Laat het dan niet aankomen op het laatste (en meest gezellige) programma onderdeel, de Open Bar.

Boek het Open Bar arrangement bij je dagprogramma en maak 2, 3 of 4 uur lang onbeperkt gebruik van koffie/thee/bier/fris/wijn voor een vaste prijs. Je hoeft je niet meer druk te maken of je nog binnen het budget zit, want de prijzen zijn voor de tijd al berekend.

Dorst?

Product Omschrijving Prijs
2 consumpties Naar keuze – o.b.v. consumptie bonnen* € 5,00 p.p.
3 consumpties Naar keuze – o.b.v. consumptie bonnen* € 7,50 p.p.
Borrels met Ballen 2 consumpties, 3 bitterballen* € 7,00 p.p.
Open bar (1 uur) Onbeperkt koffie/thee/fris/wijn/bier* € 10,00 p.p.
Open bar (2 uur) Onbeperkt koffie/thee/fris/wijn/bier* € 15,00 p.p.
Open bar (3 uur) Onbeperkt koffie/thee/fris/wijn/bier* € 20,00 p.p.
Open bar (4 uur) Onbeperkt koffie/thee/fris/wijn/bier* € 25,00 p.p.
Op nacalculatie Niet vooraf bepaald, drankjes worden genoteerd n.v.t.

*m.u.v. speciaal bieren

BOB

open bar gezelligEen (na)borrel gaat vaak gepaard met een biertje of een wijntje. En soms met meer alcohol dan de wet toestaat voor een bestuurder van een voertuig. Wij adviseren dan ook gebruik te maken van een BOB. We houden het natuurlijk wel verantwoord en veilig in Twente. Je kunt als bestuurder van onze voertuigen natuurlijk van een drankje genieten. Echter wordt de borrel dan altijd ná de andere activiteiten gehouden. Wij kunnen je ook helpen zoeken naar een mooie plek voor een overnachting in de buurt, of taxi vervoer regelen naar je huis/verblijfsplek.