Hulp nodig? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op via:

Fietsen voor een evenement

Ben je voor een business event op zoek naar een groot aantal fietsen? Komt er een delegatie op werkbezoek waarvoor je nog een vervoersmiddel zoekt? Of het nu 50 of 200 fietsen zijn, Actief Twente heeft ze! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

Fietsen bij je accommodatie

Ben jij accommodatie-houder en bied jij toeristen de gelegenheid voor overnachten op jouw locatie? Zoek je fietsen ter verhuur aan je gasten? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden en de commissie te bespreken.

Neem contact op

Fietsen bij je bedrijf

Moet je personeel afstanden afleggen tussen verschillende locaties en wil je hen een vervoersmiddel aanbieden? Dat kan! Neem contact met ons op en dan kijken wij naar een passend voorstel.

Neem contact op

Fietsverhuur groepen

Actief Twente is specialist op het gebied van zakelijke verhuur. Of het nu gaat om grote aantallen voertuigen voor een business events op meerdere locaties of voertuigen die worden ingezet voor medewerkers en vrijwilligers tijdens een evenement. Actief Twente biedt uiteenlopende mogelijkheden in geheel Nederland, Duitsland en België.  Voertuig verhuur op je accommodatie, bedrijf of evenement van Actief Twente betekend een fiets- en scooterverhuur programma voor accommodatievertrekkers, evenementen of bedrijven. Wanneer je kiest voor Actief Twente dan kies je voor een totaalpakket waarbij je verzekerd bent van kwalitatief goede voertuigen, service zonder gedoe met onderhoud en een pech-onderweg dienst.