Actieve en sportieve fietsen

Zin in een actief uitje? Ontdek de prachtige natuur van Twente met een van onze actieve en sportieve fietsen. Bekijk hieronder ons assortiment en ga erop uit!

Mountainbike

Mountainbike

Mountainbike huren? Twente kent prachtige gebieden om te mountainbiken zoals het glooiende gebied van De Lutte en Losser. Het landschap zit boordevol bospaden, landweggetjes en zandwegen, perfect om op de mountainbike te gaan ontdekken.

Kindermountainbike

Kindermountainbike

Ook voor kinderen hebben we mountainbikes in ons assortiment in de maten 24" en 26". Zo kun je ook met het gele gezin sportief op pad. Speciale mountainbike routes voor kinderen zijn er ook!

E-Mountainbike

E-Mountainbike

Bij de elektrische mountainbike voel je de elektrische ondersteuning vanaf het moment dat je op de pedalen trapt. Deze elektrische mountainbike maakt het mogelijk meer avonturen en trails voor je toegankelijk te maken die je ooit voor mogelijk hield!

Racefiets

Racefiets

Actief Twente verhuurd racefietsen van het merk Cannondale. De racefietsen zijn er in 3 verschillende maten S (56), M (58) en L (60) zodat er voor iedereen een passende maat aanwezig is. De racefiets heeft standaard pedalen.

Kickbike

Kickbike

Ook geschikt voor kids vanaf 8 jaar

Kickbiken is het nieuwe steppen… Saai? In tegendeel! De kickbikes zijn voorzien van een groot voorwiel en een klein achterwiel. De kickbikes zijn geschikt voor alle leeftijden doordat ze makkelijk in gebruik zijn. Lekker ontspannen maar toch actief op pad.

Bikepacking

Bikepacking

Ga op vakantie met de fiets

Nog geen vakantieplannen? Wil je dit jaar iets origineels doen? Ga op fietsvakantie. De trend van 2022. Huur eenvoudig een trekkingfiets met tassen en stippel je route uit. De fietsen kunnen ook in dozen verzonden worden naar het buitenland.

Stuur ons een bericht via WhatsApp