Openingstijden: elke dag van 9:00 to 21:00. Neem contact op via:

Actieve en sportieve fietsen

Zin in een actief uitje? Ontdek de prachtige natuur van Twente met een van onze actieve en sportieve fietsen. Bekijk hieronder ons assortiment en ga erop uit!

Trekkingfiets en tassen

Met of zonder bepakking is deze fiets echt een genot om te gebruiken. De lichtgewicht fietsen met geïntegreerde achterdrager, spatborden van topkwaliteit, betrouwbare dynamo en een slot maken je tocht compleet.

Bekijk de trekkingfiets

Racefiets

Actief Twente verhuurd racefietsen van het merk Cannondale. De racefietsen zijn er in 3 verschillende maten S (56), M (58) en L (60) zodat er voor iedereen een passende maat aanwezig is. De racefiets heeft standaard pedalen.

Bekijk de racefiets

E-Mountainbike

Bij de Trail Neo Performance elektrische mountainbike voel je de elektrische ondersteuning vanaf het moment dat je op de pedalen trapt. Deze Elektrische Mountainbike maakt het mogelijk meer avonturen en trails voor je toegankelijk te maken die je ooit voor mogelijk hield!

Bekijk de e-mountainbike

Mountainbike

Mountainbike huren? Twente kent prachtige gebieden om te mountainbiken zoals het glooiende gebied van De Lutte en Losser. Het landschap zit boordevol bospaden, landweggetjes en zandwegen, perfect om op de mountainbike te gaan ontdekken.

Bekijk de mountainbike
Stuur ons een bericht via WhatsApp