Er op uit met de kids?

👇🏼 Bekijk de leukste uitjes👇🏼

Er op uit met kinderen

Samen met je hele gezin of familie op pad met de fiets…


Dat kan bij Actief Twente! Want onze mogelijkheden om samen met kids per fiets er op uit te gaan zijn enorm. Naast ons assortiment aan meisjes en jongens fietsen, hebben we eigenlijk voor alle leeftijden en lengtes wel een fiets of een zitplaats op een fiets. In volgorde van jong naar oud hebben we de volgende mogelijkheden:

Onze nieuwe kindvriendelijke voertuigen

De Knaap Bike

De Knaap Bike

Bekijk onze nieuwste, stoere aanwinst: De Knaap Bike! Door de dikke banden en het brede stuur is dit een ideale fiets voor een lange, relaxte tocht. Ook is er genoeg ruimte achterop waardoor de kids ook makkelijk mee achterop kunnen😁

De E-Cruiser

De E-Cruiser

Tour op een e-cruiser met het idee van een oude Amerikaanse motor! Net als de Knaap Bike heeft dit voertuig dikke banden en een breed stuur. Perfect dus voor een lange tocht! Huur de E-Cruiser en beleef een uniek uitje!🤩

Baby’s, peuter en kleuter

  • Maxi-Cosi bevestiging achterop een Gazelle fiets, voor de baby
  • Een Yepp kinderzitje voorop een Gazelle fiets, voor de peuter
  • Een Yepp kinderzitje achterop een Gazelle fiets, voor de kleuter

Voor de allerkleinsten

Maxi-Cosi bevestiging of zitbankje in een bakfiets

Maxi-Cosi bevestiging of zitbankje in een bakfiets

We hebben bakfietsen waarin we een Maxi-Cosi bevestiging hebben. Ook kan hierover een “zeil” met raampjes gespannen worden, speciaal gemaakt om de kids te beschermen tegen de elementen. Het zitbankje is groot genoeg voor 2 peuters of 1 kleuter. Ze zitten dan veilig in (2) gordels in de bak en kunnen genieten van het uitzicht.

Kinderkar

Kinderkar

In een kinderkar kunnen maximaal 2 kindjes plaats nemen. Deze kar wordt alleen verhuurd in combinatie met een fiets.

Moederfiets

Moederfiets

De moederfiets heeft een kinderzitje voor- en achterop en is inclusief een windscherm.

Vanaf kleuter en ouder

Ouder-kind tandem

Ouder-kind tandem

(1 volwassene en 1 kind). Dit is het eerste voertuig waar je kind actief mee kan trappen. Het is een tandem waar de volwassene op de achterste van de 2 zadels fietst en controle heeft over het voertuig. Je kind zit dan op een lager zadel voor je en heeft onbelemmerd zicht. Geschikt vanaf kleuters en ouder.

Ouder-kind tandem XL

Ouder-kind tandem XL

(1 volwassene en 2 kids). Dit is het zelfde als een ouder-kind tandem maar dan met 2 kinderzadeltjes voorop. Overigens is het leuk te vermelden dat een van onze gasten met deze fiets gefietst heeft met 4 kinderen tegelijk op de tandem. Dat is haar gelukt door een kinderzitje voor en achter bij de tandem te nemen!

Aanhang fiets

Aanhang fiets

Je krijgt als volwassene een normale fiets maar dan met een aan de achterkant aanhangende fiets waar je kind op kan zitten. Met deze fiets is het makkelijker grotere afstanden te leggen. Deze aanhangfiets wordt alleen verhuurd in combinatie met een fiets.

Kickbike

Kickbike

Oftewel steppen met een groot voorwiel en een kleine achterwiel zodat grotere afstanden gemakkelijker afgelegd kunnen worden. Deze zijn geschikt voor kinderen van ongeveer 12+ tot en met volwassenen.

Kinderfiets

Kinderfiets

20 inch t/m 26 inch. We hebben een breed assortiment aan kinderfietsen. Vanaf peuter/kleuter tot tieners/jong volwassenen. Voor jongens en meisjes. De grootste maat kinderfiets loopt goed over op de kleinste maat volwassen fiets.

Kinder mountainbike

Kinder mountainbike

24 inch t/m 27,5 inch. De mountainbikes zijn net een kleine slag groter dan de kinderfietsen. Dus vanaf de kleuter en ouder. De grootste maat kinder mountainbike loopt goed over op de kleinste maat volwassenen mountainbike.

Familiefiets

Familiefiets

Tot wel 6 familieleden op 1 fiets! Een ligfiets met 4 stoelen en een bankje voor 2 kids van kleuter tot peuter.

Elektrische loopfiets

Elektrische loopfiets

Vanaf een lengte van 1,60 m. kunnen kinderen op deze unieke fietsen. Een loopband waar je het zadel zou verwachten. Door rustige te wandelen kan de fiets tot wel 25 km per uur afleggen.

Stuur ons een bericht via WhatsApp