Er op uit met kinderen

Samen met je hele gezin of familie op pad met de fiets…

Dat kan bij Actief Twente! Want onze mogelijkheden om samen met kids per fiets er op uit te gaan zijn enorm. Naast ons assortiment aan meisjes en jongens fietsen, hebben we eigenlijk voor alle leeftijden en lengtes wel een fiets of een zitplaats op een fiets. In volgorde van jong naar oud hebben we de volgende mogelijkheden:

Onze nieuwste kindvriendelijke voertuigen:

De Knaap Bike

De Knaap Bike

Bekijk onze nieuwste, stoere aanwinst: De Knaap Bike! Door de dikke banden en het brede stuur is dit een ideale fiets voor een lange, relaxte tocht. De accu zorgt voor elektrische ondersteuning. Ook is er genoeg ruimte achterop waardoor de kids ook makkelijk mee achterop kunnen😁

De E-Cruiser

De E-Cruiser

Tour op een e-cruiser met het idee van een oude Amerikaanse motor! Net als de Knaap Bike heeft dit voertuig dikke banden en een breed stuur. Perfect dus voor een lange tocht! Huur de E-Cruiser en beleef een uniek uitje!🤩. Geschikt vanaf lengte 1,50 m lengte.

Baby’s, peuter en kleuter

  • Maxi-Cosi bevestiging achterop een fiets of in een bakfiets, voor de baby
  • Een Baby Snuggler in een kinderkar of in een bakfiets (vanaf ca. 7 maanden)
  • Een Yepp kinderzitje voorop een fiets/tandem, voor de peuter
  • Een Yepp kinderzitje achterop een fiets/tandem, voor de kleuter

Voor de allerkleinsten

(Elektrische) Bakfiets

(Elektrische) Bakfiets

Maxi-Cosi bevestiging of zitbankje

We hebben (elektrische) bakfietsen waarin we een Maxi-Cosi bevestiging hebben. Ook kan hierover een regenkap met raampjes gespannen worden. Het zitbankje is groot genoeg voor 2 peuters of 1 kleuter. Ze zitten dan veilig in (2) gordels in de bak.

Kinderkar

Kinderkar

Plek voor 2 peuters

In een kinderkar kunnen maximaal 2 kindjes plaats nemen. Deze kar wordt alleen verhuurd in combinatie met een fiets. In de kar kan desgewenst een 'babysnuggler' geplaatst worden voor kindjes vanaf 7 maanden.

Toerfiets dames met kinderzitjes

Toerfiets dames met kinderzitjes

1 peuter en 1 kleuter

De toerfiets dames heeft een kinderzitje voor- en achterop en is inclusief een windscherm.

Vanaf kleuter en ouder

Ouder-kind tandem

Ouder-kind tandem

1 volwassene en 1 kind 4-9 jaar

Het is een tandem waar de volwassene op de achterste van de 2 zadels fietst en controle heeft over het voertuig. Je kind zit dan op een lager zadel voor je en heeft onbelemmerd zicht. Ook verkrijgbaar in een elektrische variant!

Ouder-kind tandem XL

Ouder-kind tandem XL

1 volwassene en 2 kids 4-9 jaar

Dit is hetzelfde als een ouder-kind tandem maar dan met 2 kinderzadeltjes voorop. Overigens is het leuk te vermelden dat een van onze gasten met deze fiets gefietst heeft met 4 kinderen tegelijk. Dat is haar gelukt door ook een kinderzitje voor en achter te zetten!

Aanhang fiets

Aanhang fiets

Kids van 5-9 jaar

Je krijgt als volwassene een normale fiets maar dan met een aan de achterkant aanhangende fiets waar je kind op kan zitten. Met deze fiets is het makkelijker grotere afstanden te leggen. Deze aanhangfiets wordt alleen verhuurd in combinatie met een fiets.

Kickbike

Kickbike

Vanaf 8 jaar

Oftewel steppen met een groot voorwiel en een kleine achterwiel zodat grotere afstanden gemakkelijker afgelegd kunnen worden. Deze zijn geschikt voor kinderen van ongeveer 8+ tot en met volwassenen.

Kinderfiets

Kinderfiets

20 inch t/m 26 inch

We hebben een breed assortiment aan kinderfietsen. Vanaf peuter/kleuter tot tieners/jong volwassenen. Voor jongens en meisjes. De grootste maat kinderfiets loopt goed over op de kleinste maat volwassen fiets.

Kindermountainbike

Kindermountainbike

24 inch t/m 27,5 inch

De mountainbikes zijn net een kleine slag groter dan de kinderfietsen. Dus vanaf de kleuter en ouder. De grootste maat kindermountainbike loopt goed over op de kleinste maat volwassen mountainbike.

Familiefiets

Familiefiets

Tot wel 6 familieleden op 1 fiets

Een ligfiets met 4 stoelen en een bankje voor 2 kids van kleuter tot peuter. Ga gezellig samen op pad met deze unieke fiets.

Elektrische loopfiets

Elektrische loopfiets

Vanaf een lengte van 1,50 m.

Kinderen vanaf +/- 10 jaar met een lengte vanaf 1,50 m kunnen al op deze unieke fietsen. Een loopband waar je het zadel zou verwachten. Door rustige te wandelen kan de fiets tot wel 25 km per uur afleggen.

Meer inspiratie nodig?

Check dan al onze uitjes om met de kids te ondernemen. Er is zoveel mogelijk! Een kanotocht, een speurtocht of misschien wel een gezinstocht op een scooter. Twente is net een grote speeltuin 🙂

alle mogelijkheden
Stuur ons een bericht via WhatsApp