Zakelijke dienstverlening

Op zoek naar een logistieke oplossing voor je evenement of bedrijf? Of heb je een hotel of accommodatie en wil je fietsverhuur aanbieden? Bekijk hier de mogelijkheden.

Fietsen voor een evenement

Fietsen voor een evenement

Ben je voor een business event op zoek naar een groot aantal fietsen? Komt er een delegatie op werkbezoek waarvoor je nog een vervoersmiddel zoekt? Of het nu 50 of 200 fietsen zijn, Actief Twente heeft ze! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Fietsen bij je accommodatie

Fietsen bij je accommodatie

Ben jij accommodatie-houder en bied jij toeristen de gelegenheid voor overnachten op jouw locatie? Zoek je fietsen ter verhuur aan je gasten? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden en de commissie te bespreken.

Fietsen bij je bedrijf

Fietsen bij je bedrijf

Moet je personeel afstanden afleggen tussen verschillende locaties en wil je hen een vervoersmiddel aanbieden? Dat kan! Neem contact met ons op en dan kijken wij naar een passend voorstel.

Meld je aan voor onze accommodatie nieuwsbrief!

Wil jij – als accommodatiehouder van een hotel, camping, B&B, … – op de hoogte blijven van de laatste informatie? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief, speciaal voor accommodatie houders:

✅  Nieuwsbrief 6 x per jaar

✅  Altijd voorzien van actuele en relevante informatie voor jou als accommodatiehouder

✅  Met de leukste tips voor jouw gasten

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Stuur ons een bericht via WhatsApp