Openingstijden: elke dag van 9:00 to 21:00. Neem contact op via:

Groepen

Met z’n allen wordt het nóg leuker…


Wil jij een verrassende dag beleven met al je vrienden, je familie of je collega’s? Kom dan naar Actief Twente. Wij bieden diverse groepsuitjes aan die geheel verzorgd zijn. Samen starten met koffie of een lunch en napraten over jullie verrassende dag tijdens een heerlijke barbecue, verse pizza’s of het nachtleven buffet.

Familie- en vriendendag

Mag jij dit jaar de familie- of vriendendag organiseren? Dan ben je bij Actief Twente aan het juiste adres. Wij hebben diverse mogelijkheden om deze dag naar wens in te vullen.

Bekijk de mogelijkheden

Vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeest voor mannen of vrouwen? Wij bieden diverse mogelijkheden. Al eens gedacht aan e-chopper tocht met als afsluiting een barbecue? Of een high tea met een tocht op een Italiaanse scooter?

Bekijk de mogelijkheden

Team- en afdelingsuitjes

Nieuwsgierig naar alle mogelijke arrangementen voor jullie team- of afdelingsuitje? Bekijk hier alle mogelijkheden want er is genoeg keuze!

Bekijk de mogelijkheden

Personeelsfeest

Een tocht op een solex met als afsluiting een barbecue? Of wordt het een scootertocht door het prachtige Twente? Wij bieden veel verschillende mogelijkheden voor een geslaagd personeelsfeest.

Bekijk de mogelijkheden