Teambuilding

Heb je een boost nodig? Of heb je door corona het contact verloren met je team? Kies voor een activiteit waarbij het draait om samenwerken.

Bekijk alle teambuilingsuitjes

Teambuilding activiteiten

Samenwerken aan een hecht team door middel van originele teambuildingsactiviteiten…


Dat kan bij Actief Twente! Wij bieden diverse activiteiten aan om samen een nieuwe ervaring op te doen, samen te lachen of zelfs angsten te overwinnen. Samen met je team iets ervaren buiten de werkomgeving om is goed voor het groepsgevoel!

Winterse smokkeltocht

Winterse smokkeltocht

Ben je op zoek naar een spannend teambuilding uitje? Kies dan voor onze spannende winterse smokkeltocht! Vroeger werd er in het grensgebied al veel gesmokkeld; sigaretten, alcohol of boter en kaas. Deze avond gaan jullie die spannende tijden zelf beleven!

Chopper en Abseilen

Chopper en Abseilen

Ben jij op zoek naar een complete dag invulling voor je bedrijfsuitje of teamdag? Kies dan uit een van onze complete dagprogramma’s: uitermate geschikt voor teambuilding, het vergroten van de teamspirit maar zeker ook boordevol gezelligheid!

Bamboestieken

Bamboestieken

Maak met een groep een prachtig bouwwerk van bamboestokken en elastiek. Om tot het beste resultaat te komen is bouwkundig inzicht, samenwerking, communicatie en creativiteit nodig. Als deze punten in balans zijn kan er een hoge, stevige bamboetoren gebouwd worden.

Solex & Schapen drijven

Solex & Schapen drijven

Na koffie met een Twentse krentenwegge is het tijd om op pad te gaan met de solexen. Wat maakt de tocht nou leuker dat jullie ook gaan schapen drijven, de ultieme teambuildings activiteit!

Meer info & boeken
Mountainbike clinic

Mountainbike clinic

Heb jij altijd al je mountainbike techniek willen verbeteren? Of lijkt het je gewoon leuk om samen met een gids op pad te gaan met een uitdagende route, waarbij behendigheid, houding en controle voorop staat? Boek dan onze mountainbike clinic!

Boogschieten

Boogschieten

Heb jij wel eens een pijl en boog in handen gehad? Met een snelle stoomcursus leer je hoe je moet boogschieten. Met als afsluiting een wedstrijd waarin jij je "Robin Hood " instinct naar boven kan halen.

QR Scooter Rally Twente

QR Scooter Rally Twente

Ga in teams op pad op echte Italiaanse scooters voor een scooteruitje in Twente en verdien de meeste punten. Ga samen met vrienden of collega’s op zoek naar aanwijzingen en vind de QR-codes. Heeft jouw team de meeste punten? Dan is jouw team de winnaar van deze spannende QR Scooter Rally Twente!

Lego Masters Contest

Lego Masters Contest

Het is zover, je mag Lego bouwen met je collega's! De Lego Masters Contest haalt de teamspirit naar boven waarin samenwerken de key is. Durf jij het aan tegen je collega's?

Meer info & boeken
Stuur ons een bericht via WhatsApp