Bedrijfs- of Teamuitje

Gewoon fun! Dat is wat je voor ogen hebt. Wij helpen je daarbij. Prachtige programma's met een ongedwongen karakter

Alle bedrijfs- en teamuitjes

Teamuitjes in Twente

Wat is er leuker dan een compleet verzorgd uitje…


Of je nu op zoek bent naar een dagprogramma, een tocht op voertuigen met eten of een feestavond? Wij verzorgen jouw complete teamuitje. Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Chopper teamuitjes

Chopper teamuitjes

Een elektrische scooter met brede banden en stuur met een laag zadel. Een stoer teamuitje in combinatie met lekker eten of meerder activiteiten.

Loopfiets teamuitjes

Loopfiets teamuitjes

Bekijk al onze teamuitjes met een loopfiets. We bieden complete dagprogramma's aan inclusief lunch, barbecue, pizza's noem maar op.

Scooter teamuitjes

Scooter teamuitjes

Ervaar de vrijheid op een Italiaanse scooter en bekijk alle arrangementen met bijvoorbeeld in combinatie met een andere activiteit of food.

Kano teamuitjes

Kano teamuitjes

Een kano tocht op de Dinkel of de Vechte in Duitsland. Actief Twente heeft vele mogelijkheden voor een prachtige kanotocht.

Fiets teamuitjes

Fiets teamuitjes

Unieke arrangementen op verschillende fietsen! Wat dacht je van een dinertocht langs diverse restaurants of de combinatie van een kanotocht en kickbiken? Bekijk de vele mogelijkheden.

Solex teamuitjes

Solex teamuitjes

Ontdek Twente op een authentieke solex uit de jaren 50. Bekijk de mogelijkheden met bijvoorbeeld de combinatie solex rijden en barbecue of kies voor het solex dagprogramma waarbij je gebruik maakt van diverse voertuigen.

Wie is de Mol?

Wie is de Mol?

Wie vertrouw je? En wie niet? Wie is de Mol is een spannend en hilarisch spel waarbij je goed na moet denken. De meeste punten behalen terwijl iemand probeert de boel te saboteren.

Smokkeltocht

Smokkeltocht

Ben je op zoek naar een spannend team- of afdelingsuitje? Kies dan voor onze spannende winterse smokkeltocht! Vroeger werd er in het grensgebied al veel gesmokkeld; sigaretten, alcohol of boter en kaas. Deze avond gaan jullie die spannende tijden zelf beleven!

Pizza workshop

Pizza workshop

Workshop Italiaanse Pizza’s maken… Ga samen met Pizzabakker Fabio tijdens onze pizza workshop aan de slag en leer van een echte Italiaan hoe je lekkerste pizza’s maakt!

Pubquiz avond

Pubquiz avond

Een gezellig avondje met collega’s opstap, dat kan nu bij Actief Twente met ons nieuwe PubQuiz arrangement. Heb jij ooit een PubQuiz gespeeld? Super gezellig en super grappig!

Dagprogramma: Wisselprogramma incl. barbecue

Dagprogramma: Wisselprogramma incl. barbecue

Maak een keuze tussen één van de programma's. Wordt het een kano tocht met als afsluiter een mooie route op een van onze voertuigen of kies je voor de twee unieke routes met verschillende voertuigen. Kies voor een compleet verzorgd dagprogramma met als afsluiter een barbecue.

Dagprogramma: All you can do

Dagprogramma: All you can do

Met het all you can do arrangement kun je gebruik maken van al onze voertuigen en van verschillende activiteiten! Geniet de hele dag van onbeperkt drankjes nuttigen en sluit daarna ook nog eens af met een heerlijke barbecue of vers gebakken pizza's.

Bekijk alle teamuitjes arrangementen

Bekijk alle teamuitjes arrangementen

Nieuwsgierig naar alle mogelijke arrangementen voor jullie team- of afdelingsuitje? Bekijk hier alle mogelijkheden want er is genoeg keuze!

Meer info & boeken
Stuur ons een bericht via WhatsApp