Origineel kinderfeestje?

Laat je ontzorgen en kies voor een van onze leuke kinderfeestjes

Alle kinderfeestjes

Kinderfeestje

Ben je jarig geweest en wil je en leuk en indrukwekkend feestje geven? Dan ben je bij Actief Twente aan het goede adres. Een compleet verzorgd kinderfeestje met natuurlijk een activiteit op wielen!

Een feestje voor de stoere bikkels

Ben je niet bang om vies te worden? Hou je wel van een uitdaging? Ga dan met je vriendjes lekker mountainbiken door de wilde bossen van Twente. Met de hele dag onbeperkt ranja en na de fietstocht patat met een snack en een waterijsje!

kinderfeestje

Een echte meiden dag

Na het zingen van verschillende liedjes voor de jarige gaan jullie op pad op echte kickbikes. Kickbikes zijn een soort steppen maar dan veel cooler! Jullie maken een leuke tocht door leuke en mooie plekjes van Twente. En onderweg is er een tussenstop met een puzzeltocht door de kasteeltuinen van Landgoed Singraven. Welk team weet de meeste vragen goed te beantwoorden? Na de tijd komen jullie terug en hebben jullie vast en zeker bere honger. Jullie krijgen dan patatjes met een frikandel of kroket en als toetje een lekker waterijsje, omdat jullie dat zeker wel verdiend hebben.

Wij hebben naast de kickbikes en mountainbikes ook nog andere leuke fietsen, zoals een tandem, familiefiets of normale fietsen. Ook beschikken wij over kano’s, voor de echte fanatiekelingen!

Wij raden aan om wel meer dan 1 begeleider mee te nemen aangezien jullie wel de openbare weg op gaan. 

Bekijk hier alle kinderfeestje mogelijkheden:

Alle kinderfeestjes

Stuur ons een bericht via WhatsApp