Personeelsfeest

Het feest van het jaar!

Mag jij dit keer het personeelsfeest organiseren? En wil je het groots aanpakken of liever in een kleine zetting? Dat kan! Wij hebben genoeg ideeën. Van chopper rijden tot feestavonden die tot in de late uurtjes doorgaan. Bekijk hieronder onze vele mogelijkheden. En weet…, (bijna) alles is mogelijk en kan op maat gemaakt worden!

Onze top 3 meeste geboekte personeelsfeesten

Chopper & Food

Chopper & Food

Op zoek naar een stoere activiteit waarbij je ook nog eens de mooie omgeving van Twente ziet? Boek dan het arrangement Chopper en Food en maak een keuze uit een barbecue, showcooking of live cooking pizza als afsluiter.

All you can do

All you can do

Een compleet georganiseerd personeelsfeest geschikt voor alle leeftijden in een ongedwongen sfeer. De deelnemers kunnen ter plekke de keuze maken uit het aanbod in voertuigen. Wij sturen de groepjes natuurlijk met route op pad!

Italiaanse pizza en de scooter

Italiaanse pizza en de scooter

De Italiaanse scooter en pizza is de perfecte combinatie voor een personeelsfeest. Heerlijk toeren door het mooie Twentse landschap en daarna genieten van de overheerlijke pizza's! De afsluiter voor je personeelsfeest.

🥳 Personeelsfeesten met een twist 🥳

Dropping

Dropping

Zin om iets uitdagends te doen? Actief Twente heeft nu een nieuw arrangement namelijk: een dropping. Dus trek je jas alvast aan!

Wie is de Mol?

Wie is de Mol?

Wie vertrouw je? En wie niet? Wie is de Mol is een spannend en hilarisch spel waarbij je goed na moet denken!

Pub quiz

Pub quiz

Een gezellige avond met vrienden, collega’s of familie. De pubquiz bevat 3 blokken met in elk blok diverse rondes.

feestavond

feestavond

Wil je een leuke feestavond organiseren en eens lekker dansen. Wij hebben de ruimte en ook eventueel de DJ!

🥂 Sluit je dag smakelijk af 🥂

🥂 Sluit je dag smakelijk af 🥂

Wat is er leuker dan een uitje gezellig eindigen met een hapje en een drankje. Ook hier kunnen wij jullie mee van dienst zijn. Wij beschikken over meerdere zalen en terrassen waar je met je team heerlijk kunt na genieten van jullie prachtige dag. Of je nu kiest voor een barbeque, pizza of lekker borrelen. Wij verzorgen het graag voor jullie!

Meer info & boeken

Bijzondere personeelsfeesten

Geheim over de grens

Geheim over de grens

Willen jullie de mooie Twentse en Duitse omgeving en bezienswaardigheden ontdekken? En houden jullie van lekker eten en drinken?

Greuner wordt ’t nig

Greuner wordt ’t nig

Een top personeelsfeest uitje dat in het teken staat van (groen) duurzaam. We hebben een compleet programma voor jullie.

🚌 Amerikaanse schoolbus 🚌

🚌 Amerikaanse schoolbus 🚌

Wil je uniek vervoer voor jullie personeelsfeest? Dat kan met onze originele Amerikaanse schoolbus! Een personeelsfeest met deze bus ga je niet snel vergeten.

Bekijk de mogelijkheden

Nog geen keus kunnen maken?

Niet getreurd! Wij hebben nog veel meer mogelijkheden. Wil je liever een programma op maat? Ook dat kan!

Overige arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp