Fiets teamuitjes

Op zoek naar een leuk teamuitje en dat in combinatie met een fiets? Daar kunnen wij je bij helpen! Bekijk hieronder de leukste teamuitjes met een fiets.

Fiets & diner

Fiets & diner "Gastvrij Twente"

Kies voor het Fiets & Diner "Gastvrij Twente" arrangement om de mooiste plekjes van Twente te ontdekken op de fiets. Tijdens deze 4 uur durende fietstocht met de door jullie gekozen vervoersmiddelen kom je langs drie verschillende restaurants waar je bij elk van deze restaurants een heerlijke gang krijgt

QR Rally met de fiets

QR Rally met de fiets

We hebben verschillende QR codes op de mooiste plekjes van Twente verstopt. Ga samen met je collega's op zoek naar aanwijzingen en vind de QR codes. Heeft jouw team de meeste punten? Dan zijn jullie de winnaar.

Tandem & Bamboestieken

Tandem & Bamboestieken

Jullie krijgen van ons een route mee en gaan met tandems op pad. Tijdens de tussenstop staan wij voor jullie klaar voor het bamboestieken. Maak een mooi bouwwerk met je team en zorg dat hij in balans is.

Mountainbike clinic

Mountainbike clinic

We ontvangen jullie bij onze locatie in Beuningen, daar staat koffie met krentenwegge voor jullie klaar. Buiten zien jullie de mountainbikes al staan. Ga op pad met een gids en leer bochttechnieken, controle en balans bij obstakels en hoe je omgaat met een boomstronk op de route.

Kickbike clinic

Kickbike clinic

Na ontvangst met een green smoothie is het tijd om op pad te gaan. Jullie krijgen uitleg van onze instructeur hoe je gebruik dient te maken van de stept. Heb je het onder de knie? Dan gaan jullie op pad en kan de tocht starten.

All you can do

All you can do

Kun je niet kiezen uit onze arrangementen? Geen probleem! Met dit all you can do arrangement kun je gebruik maken van àl onze voertuigen en van verschillende activiteiten. Geniet de hele dag van onbeperkt drankjes en sluit daarna ook nog eens af met een heerlijke barbecue of vers gebakken Pizza’s. Komt dat eens goed uit

Kanovaren & tandemtocht met opdrachten

Kanovaren & tandemtocht met opdrachten

Hét actieve dagarrangement voor teambuilding. Stap in de kano en maak een prachtige fietstocht op tandems door Twente, wij staan onderweg voor jullie klaar met een heerlijke lunch.

Lunch Pick & Mix

Lunch Pick & Mix

Start voordat jullie een tocht maken op de fietsen met en heerlijke lunch verzorgd door Joke, de moeder van Robert-Jan. Bekijk ook eens onze andere Pick & Mix arrangementen.

Alle fiets teamuitjes

Alle fiets teamuitjes

Nieuwsgierig geworden naar alle teamuitjes met een fiets? Bekijk dan eens al onze fiets teamuitjes. Staat jullie idee er niet tussen? Neem gerust contact met ons op, want we denken graag met je mee.

Bekijk alle fiets teamuitjes
Stuur ons een bericht via WhatsApp