Openingstijden: elke dag van 9:00 to 21:00. Neem contact op via:

Heisessie in Twente

Ben je op zoek naar een leuke activiteit, maar wil je dit combineren met een vergadering, presentatie of brainstormsessie? Plan je heisessie Twente dan nu bij Actief Twente. We hebben ontzettend veel arrangementen en we kunnen zoveel doen. Ter inspiratie geven we je graag wat ideeën maar neem contact met ons op zodat wij maatwerk voor jullie kunnen leveren.

Heisessie tocht door Twente

Na een ontvangst bij Actief Twente met koffie/thee en met een plakje krentenwegge is het tijd om de vergadering te starten in onze vergaderruimte. Na de vergadering zal er een lunch voor jullie klaarstaan en kunnen jullie hierna een leuke activiteit volgen op een van onze vele voertuigen.

Bekijk het arrangement

Heisessie schapen drijven

Begin na ontvangst met koffie/thee en appelgebak je vergadering bij Actief Twente. Na de vergadering zal de heerlijke Slow Food lunch voor je klaarstaan en ben je klaar een 1,5 uur durende tocht op een van onze voertuigen. Je sluit de dag af met schapen drijven, een leuke activiteit waarbij communicatie belangrijk is.

Bekijk het arrangement

Heisessie QR Rally

Je wordt bij Actief Twente ontvangen met koffie/thee en Tony Chocolony. Je kunt hierna beginnen met vergaderen en achteraf genieten van een lunch die voor je is klaargemaakt. De voertuigen zullen voor jullie klaarstaan om te beginnen aan de 2 uur durende QR Rally door Twente.

Bekijk het arrangement
Stuur ons een bericht via WhatsApp