Hotel Carelshaven

Op landgoed Twickel ligt Hotel Carelshaven. Wat is begonnen als een bescheiden schippersherberg is uitgegroeid tot een gerenomeerd 4 sterren hotel en restaurant in Delden. Het centrum van Delden en Kasteel Twickel ligt op 5 minuten lopen vanaf het hotel.

hotel carelshaven (1)Hotel Carelshaven beschikt over 20 sfeervol ingerichte hotelkamers. De kamers zijn ruim ingericht, met balkon en zitje, goede bedden en een mooie badkamer met douche. Vanaf de kamer heeft u een uitzicht op de weilanden achter het hotel. Wilt u de dag goed beginnen met een heerlijk ontbijt? Dat kan in de ontbijtruimte, hier staat elke ochtend een uitgebreid en lekker ontbijt klaar.

De keuken is uitstekend en de gerechten worden voorzien van excellente begeleidende wijnen. De chef kok en zijn medewerkers weten culinaire verrassingen op het bord te toveren.

Hotel Carelshaven richt zich niet alleen op vakantieverblijven maar ook zakelijke verblijven, trouwfeesten, vergaderingen en feestelijke verblijven. Wanneer je tijdens je verblijf de mooie omgeving van Twente wilt ontdekken is het aangeraden om dit per fiets, scooter of solex te doen. Wilt u een van deze voertuigen huren? klik hier

Bekijk de site van Hotel Carelshaven hier

Carolien Bruns

Geschreven door

Carolien Bruns

Dit blog bericht is geschreven door Carolien Bruns. Zij schrijft blogs voor Actief Twente. Nieuwsgierig geworden? Lees ook haar andere blogs.

Lees alle berichten van Carolien Bruns

Gerelateerde berichten

Bekijk alle berichten
Stuur ons een bericht via WhatsApp