Hampshire hotel de Broeierd, voor de perfecte stad/natuur combinatie

Hotel de Broeierd

Hampshire Hotel De Broeierd Enschede, bekend als de oudste herberg in Twente. De ligging is ideaal. Dit hotel bevindt zich op ongeveer 15 minuten fietsen van centrum van Enschede en is gelegen aan de rand van het Kennispark Twente waar onder andere het FC Twente stadion zich bevindt.

Hampshire Hotel De Broeierd Enschede beschikt over erg vriendelijk personeel en een gastvrije service. Hier is het niet alleen mogelijk om je vakantie te vieren, maar voor zakelijke doeleinden of om te trouwen ben je hier ook aan het goed adres. Hampshire Hotel De Broeierd Enschede beschikt over een grote gratis parkeerplaats en stelt voor de gasten een gratis afgesloten fietsenstalling beschikbaar. Dit is ideaal wanneer je in de omgeving gaat fietsen, scooter rijden of misschien zelfs wel solex rijden. Vanaf Hampshire Hotel De Broeierd Enschede heeft de gast veel mogelijkheden om omgeving te ontdekken. Kies voor een stedelijke route en bezoek de steden Enschede, Oldenzaal, Almelo of Hengelo. Kies voor een meer historische en culturele route en ontdek alle prachtige textiel plekjes in Twente.

de Broeierd

Keuze genoeg!

Verder beschikt Hampshire Hotel De Broeierd over diverse vergaderzalen, een terras, een restaurant, een bar, roomservice, wasservice, liften en meerdere familiekamers. Voor een ultiem relaxte vakantie ben je bij Hampshire Hotel de Broeierd dus aan het goede adres.

Ook heeft de gast hier de keuze uit een Deluxe of een Comfort kamer. De Deluxe kamers beschikken over een balkon of terras, een bad, een tv en koffie- en theefaciliteiten. Ook zijn bij dit hotel huisdieren, op verzoek, toegestaan.

Kortom: Beleef bij Hampshire Hotel de Broeierd een heerlijke vakantie en kom hier goed tot rust. Het hotel beschikt over vele faciliteiten en heeft een perfecte ligging. Het is ideaal om vanuit hier de mooie omgeving van Twente te bekijken. Ook voor een bruiloft, huwelijksnacht of een zakelijke conferentie ben je bij dit hotel aan het goede adres.

Bekijk alle blog berichten
Stuur ons een bericht via WhatsApp