Openingstijden: elke dag van 9:00 to 21:00. Neem contact op via:

Hotel de Landmarke

Hotel de Landmarke noemt zichzelf het meest complete hotel van Ootmarsum en doet deze naam recht.

Het hotel beschikt over vele faciliteiten zoals comfortabel ingerichte kamers, een overdekte zwembad, sauna, solarium, een eigen parkeerterrein, een ruim zonneterras, een groot gazon met ligstoelen en zitjes, een gezellige lounge met bar en openhaard, gratis WiFi en hotel de landmarke een gastencomputer. Dit maakt het hotel compleet. Hotel de Landmarke beschikt over verschillende vergaderzalen en vergaderarrangementen waar de gast gebruik van kan maken. Hierbij staat kwaliteit bovenaan en wordt alles tot in de puntjes verzorgd.

Hotel de Landmarke biedt niet alleen voor de zakelijke sector arrangementen aan maar ook voor de recreatieve sector. Bijna elk seizoen vindt je een passend arrangement speciaal voor de gast. Het hotel heeft een unieke ligging, aan de rand van het toeristische plaatsje Ootmarsum. Ontdek de omgeving op bijvoorbeeld een scooter of solex en maak een kanotocht op de bekende Twentse rivier De Dinkel. Haal het beste uit je verblijf en kom compleet tot rust.

Kortom: Hotel de Landmarke is een ideale vakantiebestemming voor gasten die tot rust willen komen en van de mooie omgeving willen genieten. Alle zorgen worden je hier uit handen genomen. Alle services die Hotel de Landmarke je biedt zorgt voor een onvergetelijk verblijf.

Bekijk alle blog berichten