Openingstijden: elke dag van 9:00 to 19:00.

E-Chopper teamuitje

Ben je op zoek naar een teamuitje met een E-Chopper door Twente? Bekijk onze arrangementen en je zult gegarandeerd een onvergetelijke dag beleven.

All you can do

Na een ontvangst bij Actie Twente is het tijd om de dag te beginnen. Je hebt beschikking over alle voertuigen en de routes liggen voor je klaar. Tussen de ritten door kun je deelnemen aan verschillende activiteiten bij Actief Twente. Na afloop van de activiteiten is het tijd om te gaan eten. Kiezen jullie voor de barbecue, onbeperkt pannenkoeken eten of mag Fabio de Pizzabakker voor jullie aan de slag.

Bekijk het arrangement

Chopper & Food

Een goed begin van jullie Chopper uitje start bij Actief Twente met koffie/thee en appelgebak. Na het ontvangst staan de E-Choppers voor jullie klaar en kunnen jullie uit een van onze routes kiezen of een eigen route volgen door Twente. Kies bij terugkomst voor een barbecue of laat je verrassen door de heerlijke pizza's van Fabio. Sluit de dag af met een drankje bij onze bar Actief.

Bekijk het arrangement

QR Scooter Rally

Elk team moet de QR-codes vinden die Actief Twente op de mooiste plekjes van Twente heeft verstopt. In de roadbook die je ontvangt staan de QR-hotspots aangegeven. Volg de aanwijzingen in het roadbook en vind de QR-codes. Na afloop van de spannende QR Rally is het tijd voor een hapje en drankje. Combineer dit arrangement met een gezellige barbecue of een bierproeverij en maak je uitje compleet.

Bekijk het arrangement

Scooter & Diner "Proef en Smaak"

Na het ontvangst krijg je een korte uitleg over de scooter waarna je helemaal klaar bent om op pad te gaan. Met de Italiaanse scooter kom je op bijzondere plekjes. Je ontvangt van ons de route met de tijden waarop je verwacht wordt bij de 3 restaurants voor het diner. De geselecteerde restaurants die je bezoekt tijdens de dinertocht staan bekend om de goede keuken en hun gastvrijheid.

Bekijk het arrangement

Wisselprogramma

Neem deel aan ons wisselprogramma en kies uit een van onze programma's om de dag mee te vullen. Kies je voor een kanotocht op de Dinkel of kies je voor een tocht op een van onze voertuigen door de mooie natuur van Twente. Bij terugkomst van de programma onderdelen staat de chefkok voor jullie klaar voor een heerlijke barbecue. Ook kunnen er onbeperkt drankjes genuttigd worden.

Bekijk het arrangement

Chopper & Abseilen

Je begint de dag goed met een lekkere huisgemaakte lunch bij Actief Twente. Na de lunch is het tijd om de choppers te starten richting de steengroeves van Bad Bentheim. Jullie worden hier ontvangen voor het abseilen, klimmen en tokkelen. Bij terugkomst kunnen jullie gaan genieten van onze barbecue bij Actief Twente.

Bekijk het arrangement

Feestavond met activiteit

We ontvangen jullie met koffie/thee en een lekker stuk gebak. Buiten staan de voertuigen al voor jullie klaar en na een korte uitleg kunnen jullie op pad. Er staat bij terugkomst een heerlijke barbecue op jullie te wachten. Na het eten kan de feestavond van start gaan! De DJ laat van zich horen en de gehele avond kun je onbeperkt gebruik maken van een open bar.

Bekijk het arrangement

Lunch Pick & Mix

Geniet van een lunch op het door jullie gewenste tijdstip. Geniet tijdens de lunch van een lekkere soep, diverse broodsoorten met beleg, een heerlijk broodje kroket en van koffie/thee, melk en jus d’orange. Start daarna de tocht op een van onze voertuigen door de mooie omgeving van Twente.

Bekijk het arrangement

Bekijk teamuitjes met een E-Chopper

Nieuwsgierig naar alle mogelijke arrangementen voor jullie team- of afdelingsuitje? Bekijk hier alle mogelijkheden want er is genoeg keuze!

Bekijk alle E-Chopper teamuitjes
Stuur ons een bericht via WhatsApp