Openingstijden: elke dag van 9:00 to 19:00.

E-Chopper uitje met eten

Wil je de choppertocht combineren met een lekkere BBQ of misschien een lunch vooraf? Laat je verrassen door onze arrangementen.

Scooter: Chill & Grill

Eerst met de scooter of chopper op pad en daarna lekker eten? Met het Chill & Grill arrangement kan de ware grillmeester in jou naar boven komen. Wanneer je de koffie en appelgebak op hebt gaan jullie met de scooters op pad. Bij terugkomst van de tocht staat de barbecue voor jullie klaar!

Bekijk het arrangement

High Tea en Italiaanse Scootertour

Wil je de dag beginnen met een kopje thee en heerlijke hartige en zoete lekkernijen? Dat kan met dit arrangement! Na het genot van de high tea staan de scooters of choppers voor jullie klaar. Ontdek de mooiste plekjes van Twente op een Italiaanse scooter of chopper.

Bekijk het arrangement

Chopper & Food

Ga eerst met de E-Chopper op pad met een 2 uur lange tocht door Twente. Bij terugkomst worden jullie verrast door de heerlijke pizza’s van Fabio of gaan jullie zelf grillen op de barbecue. Ook kunnen jullie kiezen voor showcooking met onbeperkt pannenkoeken eten. De keuze is reuze!

Bekijk het arrangement

Scooter & Diner "Proef en Smaak"

We ontvangen je bij Actief Twente met koffie/thee. Met de scooter of chopper kom je op bijzondere plekjes. Je ontvangt van ons de route met de tijden waarop je wordt verwacht bij 3 verschillende restaurants voor het diner. Tussen de gangen door rij je via een mooie route naar het volgende adres.

Bekijk het arrangement

Scooter & Diner "Gastvrij Twente"

Met de scooter of chopper langs 3 restaurants voor 3 verschillende gangen van het diner. Tijdens het toeren komen jullie langs bijzondere plekjes. De restaurants staan bekend om de goede keuken en hun gastvrijheid. Elke gang is een verrassing!

Bekijk het arrangement

High Wine & Scootertocht

Na een heerlijk ontvangst met een gebakje samen met een kop koffie/thee gaan we echt beginnen. Kiezen jullie voor een culturele, historische of een toch meer stedelijke route? Na afloop van de tocht is het tijd voor wijn!

Bekijk het arrangement

Hét mannenuitje: Tocht en High Beer

Wanneer de koffie/thee met krentenwegge op is, starten jullie met de tocht. Door onze ruime keus uit routes zit er voor iedereen altijd wat leuks tussen. Wanneer jullie terug zijn van de tocht, staan er verschillende biersoorten voor jullie klaar.

Bekijk het arrangement

All you can do

Kun je niet kiezen uit onze arrangementen? Geen probleem! Met dit all you can do arrangement kun je gebruik maken van àl onze voertuigen en van verschillende activiteiten. Geniet de hele dag van onbeperkt drankjes en sluit daarna ook nog eens af met een heerlijke barbecue of vers gebakken Pizza’s. Komt dat eens goed uit

Bekijk het arrangement
Stuur ons een bericht via WhatsApp