Openingstijden: elke dag van 9:00 to 19:00.

E-Chopper uitje voor 2

Gezellig met z’n tweeën chopper rijden door Twente. Laat je verrassen door onze verschillende arrangementen en kom samen langs plekken waar je nog nooit bent geweest.

High Tea en Italiaanse Scootertour

Deze High Tea kun je ook combineren met de Chopper. Na het genot van de high tea staan de choppers voor jullie klaar. Wij hebben voor jullie een route uitgestippeld die je langs de mooiste plekjes van Twente leidt.

Bekijk het arrangement

Scooter & Diner "Proef en Smaak"

Je ontvangt van ons de route met de tijden waarop je verwacht wordt bij de 3 restaurants voor het diner. De restaurants die je bezoekt tijdens de dinertocht staan bekend om de goede keuken en hun gastvrijheid. Na afloop van de 3e gang is het nog een klein stukje terug met de chopper richting Actief Twente.

Bekijk het arrangement

QR Scooter Rally Twente

Ga op pad met een chopper in Twente. Ga samen met vrienden of collega’s op zoek naar aanwijzingen en vind de QR-codes. Heeft jouw team de meeste punten? Dan is jouw team de winnaar van deze spannende QR Scooter Rally Twente!

Bekijk het arrangement

Het mannenuitje: Tocht en High Beer

De beste manier om bourgondisch na te genieten van een Actief Twentse dag, is een gezellige bierproeverij! Er worden 3 rondes van speciale bieren geserveerd en bij elke ronde komt een ruime selectie bijbehorende hapjes.

Bekijk het arrangement

High Wine & Scootertocht

Ben jij een wijnliefhebber? Perfect. Heb jij samen met je vriendinnen zin in een toffe middag? Of heb je gewoon zin om verschillende wijnsoorten uit te proberen? Dan is dit wat voor jou. de chopper tocht duurt ongeveer 2 uur en gaat langs prachtige plekken in Twente.

Bekijk het arrangement

Alle chopper uitjes

Ben je nieuwsgierig geworden naar al onze chopper uitjes? Dat begrijpen we best wel, daarom hebben we alle uitjes voor je op een rij gezet.

Bekijk alle chopper uitjes
Stuur ons een bericht via WhatsApp