Openingstijden: elke dag van 9:00 to 19:00.

E-Chopper vrienden- en familieuitjes

Gezellig samen met vrienden/familie een onvergetelijke dag beleven? Wij hebben genoeg arrangementen waar dat mee kan! Tour met z’n allen door twente op choppers. Kom op plekken waar je nog nooit geweest bent en laat je verrassen door onze arrangementen.

Chill & Grill

Lekker en gezellig met vrienden/familie barbecueën! Maar eerst gezellig een choppertocht door Twente. We hebben meerdere routes waar jullie uit kunnen kiezen. Bij terugkomst van de choppertocht staat de heerlijke barbecue voor jullie klaar.

Bekijk het arrangement

Het mannenuitje: Tocht en High Beer

De beste manier om bourgondisch na te genieten van een Actief Twentse dag, is een gezellige bierproeverij! Er worden 3 rondes van speciale bieren geserveerd en bij elke ronde komt een ruime selectie bijbehorende hapjes.

Bekijk het arrangement

QR Rally Twente

Ga in teams op pad met een chopper in Twente en verdien de meeste punten. Ga samen met vrienden of collega’s op zoek naar aanwijzingen en vind de QR-codes. Heeft jouw team de meeste punten? Dan is jouw team de winnaar van deze spannende QR Scooter Rally Twente!

Bekijk het arrangement

Chopper & Abseilen (dagprogramma)

De dag goed beginnen met een lekkere huisgemaakte lunch. Na de lunch is het tijd om de Choppers te starten en op pad door de mooie omgeving van Twente. Bij de steemgroeves van Bad Bentheim worden jullie ontvangen voor het abseilen, klimmen en tokkelen.

Bekijk het arrangement

Chopper & Food

Ga eerst met de E-Chopper op pad met een 2 uur lange tocht door Twente. Bij terugkomst worden jullie verrast door de heerlijke pizza’s van Fabio of gaan jullie zelf grillen op de barbecue. Ook kunnen jullie kiezen voor showcooking met onbeperkt pannenkoeken eten. De keuze is reuze!

Bekijk het arrangement

Alle Chopper uitjes

Ben je nieuwsgierig geworden naar al onze chopper uitjes? Dat begrijpen we best wel, daarom hebben we alle uitjes voor je op een rij gezet.

Bekijk alle chopper uitjes
Stuur ons een bericht via WhatsApp