7 dagen per week geopend

GoPro huren

Film je leuke ervaringen bij ons met een GoPro

Deze handige en compacte camera kan Full-HD, tot 2 uur van jullie dagje uit filmen. Deze zeer populaire camera maakt professioneel kwalitatieve films en foto’s. En je kunt zelf de cameraman en de regisseur zijn van je foto’s en video’s. Je film wordt na het uitje door ons, onbewerkt, naar je toegestuurd, zo kunt je zelf bepalen hoe de film van het dagje uit er uit komt te zien.

Een betere manier om je familie en vrienden te laten zien wat je allemaal gedaan hebt in Twente is er niet!

Head strap mount

We geven naast de GoPro camera ook een “head strap mount” aan je mee. Dit is een houder voor de camera, die op je hoofd of op een helm vastgemaakt kan worden. Op deze manier film je in de richting waar je naar kijkt waarbij je beide handen vrijhoudt voor het rijden en andere dingen. Volop genieten dus!

Beschikbaarheid

We hebben een beperkte beschikbaarheid van GoPro’s. En mede door de populariteit van de camera is het aan te raden de GoPro camera van te voren te reserveren. Een GoPro reservering kan bij elk arrangement en bij elke losse boeking. Reserveren kan door een opmerking in het opmerkingen vak te plaatsen, of gewoon via telefonisch contact met een van onze collega’s.

De prijs voor het huren van een GoPro is € 15,-

Je kunt een GoPro camera van te voren reserveren door hiervoor een opmerking te plaatsen, wanneer je een arrangement bij ons boekt.
Stuur ons een bericht via WhatsApp