Rivier de Vechte

De Vechte in Nordhorn kronkelt als een langgerekt natuurgebied door de hele streek: Grafshaft Bentheim. In Nordhorn komen twee rustige zijtakken in het centrum samen. Met in totaal een lengte van 167 lang waarvan 107 km Duitsland stroomt de Vechte, in het Nederlands ook wel de Overijsselse Vecht genoemd, van M√ľnsterland in Duitsland naar Zwolle in het Zwarte Water. Ontdek rustig de binnenstad van Nordhorn of ga voor een uitdaging met veel stroomversnellingen in de natuur!

De Vechte beschikt over rustige en avontuurlijke delen en is geschikt voor iedereen.  Kies je voor een rustige tocht door het centrum van Nordhorn waarbij je heerlijk kunt aanmeren bij een van de terrassen? Of stap uit voor een picknick in het centrum van Nordhorn en geniet van de rust in het park. Op zoek naar avontuur? Kies voor de Engden-Pier99 tocht waarbij je twee stroomversnellingen tegen komt en mooie afwisseling hebt tussen natuur- en landbouwgebied. Voor de echte avonturiers met een natpakgarantie van 95% bieden wij de Quendorf-Engden tocht aan. Met maar liefs zeven stroomversnellingen!

Voordeel: De arrangementen op de Vechte kunnen het hele jaar door bevaren worden! Daarbij zijn deze arrangementen boekbaar voor minimaal 6 personen. Is je gezelschap kleiner? Hiervoor bieden wij de intaptocht Nordhorn aan welke boekbaar is vanaf 2 personen. Klik hier voor onze instaptijden en informatie van de tochten die jij kan varen.

Kanovaren en meer?

Kano en MountainbikeWil je kanovaren combineren met een andere activiteit zoals mountainbiken of een lunch? Dat kan, wij hebben hiervoor speciale arrangementen samengesteld. Deze arrangementen maken een bedrijfsuitje of teambuildingsuitje tot een onvergetelijke dag. Beleef Twente vanaf het water bij Actief Twente. Wij zijn elke dag geopend. Oftewel, wie bint altied lös!

Informeer dus vandaag nog naar de beschikbaarheid en reserveer uw plekje in de kano.

Stuur ons een bericht via WhatsApp