Kanovaren op de Vechte

Rivier de Vechte

De Vechte in Duitsland kronkelt als een langgerekt natuurgebied door de hele streek Grafschaft Bentheim. In Nordhorn komen twee rustige zijtakken in het centrum samen. Met in totaal een lengte van 167 lang waarvan 107 km Duitsland stroomt de Vechte, in het Nederlands ook wel de Overijsselse Vecht genoemd, van Münsterland in Duitsland naar Zwolle in het Zwarte Water.

De Vechte beschikt over rustige en avontuurlijke delen en is daarmee geschikt voor iedereen. Actief Twente vaart op 3 trajecten van de Vechte. We zetten ze even voor je op de rij.

Voordeel: De arrangementen op de Vechte kunnen het hele jaar door bevaren worden! Daarbij zijn deze arrangementen boekbaar voor minimaal 10 personen. Is je gezelschap kleiner? Klik hier voor onze instaptijden en informatie van de tochten die jij kan varen.

Kano instaptocht Nordhorn (vanaf 2 personen)

Kano instaptocht Nordhorn (vanaf 2 personen)

van 1 april-31 augustus

Varen op het meer van de Vechte, rondje door de grachten van Nordhorn waarbij er tijd is om onderweg een ijsje te eten/terras op te gaan. Na afloop lekker uit peddelen over de “VechteSee”.

Boek nu vanaf

€ 14,-

Meer info & boeken

Kanotochten voor 10 personen en meer

VechteSee & binnenstad Nordhorn

VechteSee & binnenstad Nordhorn

Een rustige tocht door het centrum van Nordhorn waarbij je heerlijk kunt aanmeren bij een van de terrassen. Echt een relaxte tocht vanaf de VechteSee in Nordhorn als start én eindlocatie. Je heb 2 vrije vaaruren waarbij je kunt varen over het meer, maar ook door de binnenstad van Nordhorn.

Boek nu vanaf

€ 14,-

Meer info & boeken
Engden naar Pier99 (VechteSee)

Engden naar Pier99 (VechteSee)

Kies voor de Engden-Pier99 tocht waarbij je twee stroomversnellingen tegen komt en mooie afwisseling hebt tussen natuur- en landbouwgebied. Je vaart op het laatste stukje van de Vechte, waarbij de rivier bij Nordhorn uitmondt in de VechteSee.

Boek nu vanaf

€ 16,-

Meer info & boeken
Quendorf naar Engden

Quendorf naar Engden

Op zoek naar avontuur? Voor de echte avonturiers met een natpakgarantie van 95% bieden wij de Quendorf-Engden tocht aan. Met maar liefs zeven stroomversnellingen!

Boek nu vanaf

€ 17,50

Meer info & boeken
Kanovaren en meer?

Kanovaren en meer?

Wil je kanovaren combineren met een andere activiteit zoals mountainbiken of een lunch? Dat kan, wij hebben hiervoor speciale arrangementen samengesteld. Deze arrangementen maken een bedrijfsuitje of teambuildingsuitje tot een onvergetelijke dag. Beleef Twente vanaf het water bij Actief Twente. Wij zijn elke dag geopend. Oftewel, wie bint altied lös! Informeer dus vandaag nog naar de beschikbaarheid en reserveer je kano.

Bekijk alle kano arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp