Openingstijden: elke dag van 9:00 to 21:00. Neem contact op via:

Informatie over het corona virus

Update 27 maart

De overheidsmaatregelen rondom het Corona virus zijn per 23/3 voor jullie en onze gezondheid aangescherpt. Tot 1 juni zijn alle bijeenkomsten en evenementen voor groepen afgelast. 

Heb je een boeking bij ons staan?

Hoe nu verder? 

Het is erg vervelend dat jullie uitje op de geplande datum niet door kan gaan. Dit is voor zowel voor jullie en ook voor ons overmacht. Annuleringskosten worden niet berekend en we hopen van harte jullie op een later moment alsnog te mogen ontvangen. Onze voorkeur gaat er naar uit om nu alvast een datum later dit jaar (na 1 juni) met jullie te plannen. Dus heb je al een mogelijke alternatieve datum, laat het ons weten!

Heb je al een aanbetaling gedaan?

Heb je al aanbetaald? Geen geld terug; aanbetaling=tegoed voor nieuw uitje.

Het is erg vervelend dat jullie uitje op de geplande datum niet door kan gaan. Dit is voor zowel voor jullie als ook voor ons overmacht. Het is een uitzonderlijke situatie voor iedereen. We geven geen geld terug, maar jullie aanbetaalde bedrag blijft nu als een tegoed voor jullie staan. We geven jullie hiervoor 12 maanden de tijd om een nieuwe datum te plannen.

Wij zijn hierin niet het enige bedrijf die dit standpunt inneemt, veel bedrijven in de reis- en recreatiewereld wijken hiermee noodgedwongen af van de standaard voorwaarden. Zonder deze afwijkende voorwaarden is voortgang van veel bedrijven niet gewaarborgd, zie bijvoorbeeld ook Corendon

Verplaats je boeking naar juni en krijg iets extra!

Help jij ons seizoen vanaf juni te laten starten? Voor boekingen die nu niet doorgaan maar verplaatst worden naar de maand juni 2020 geven we iets extra! We verwennen jullie hele gezelschap bij ontvangst met koffie/thee en een lekkernij op onze kosten!! We geven jullie daarbij een extra garantie waarbij je je definitieve boeking tot 10 dagen voorafgaand aan je uitje nog kosteloos kan annuleren*.

Tot slot

Wij – Team Actief Twente – staan in de startblokken klaar voor een mooi seizoen vol met leuke uitjes. Helaas is dit geheel stil komen te liggen, een zware klap voor ons als seizoensbedrijf. We hopen dat wij op 1 juni de draad weer kunnen oppakken en jullie alsnog als gast te mogen ontvangen. Indien jullie ons willen helpen, dan kan dat maar op één manier: door jullie uitje te verzetten naar een datum later dit jaar. Daar maak je ons ontzettend blij mee. Hiermee helpen jullie ons team van 10 vaste krachten en vele oproepkrachten, van werk en inkomen te kunnen blijven voorzien. 

*We passen onze algemene voorwaarden aan:

  • Kosteloos annuleren tot 10 dagen voor de datum van het evenement, mits het evenement wordt verplaatst.
  • We rekenen alleen de daadwerkelijk gemaakte kosten als je binnen 10 dagen voor de datum van het evenement annuleert, mits het evenement wordt verplaatst. 
  • Verplaatsing dient binnen 12 maanden plaats te vinden. 
  • Deze aanpassing van de Algemene Voorwaarden geldt alleen voor onze eigen producten en kosten. 
  • We maken ook afspraken met onze leveranciers en partners voor kosten die zij in rekening brengen. Wij proberen deze tot een minimum te beperken. 

NB: Mocht het sociale leven in het meest gunstige geval (en laten we het met z’n allen hopen) al voor 1 juni weer op gang mogen komen? Neem dan contact met ons op en plan je uitje snel! Momenteel zijn we alleen open voor de verhuur van voertuigen voor tweetallen en gezinnen, maar zodra de regering groen licht geeft, zijn we weer volledig open! Jullie geannuleerde boeking kan dan in een paar tellen weer geactiveerd worden.

Voor nu, blijf gezond en zorg goed voor elkaar en jezelf.

 

Update 15 maart

Op 15 maart zijn ook wij, nadat de extra maatregelen bekend werden gemaakt, tot beperkingen van onze dienstverlening over gegaan. Het is voor jullie en voor ons niet langer verantwoord om de volledige dienstverlening die jullie van ons gewend zijn aan te bieden.

We zijn direct gestart met het beantwoorden van al jullie mails en telefoontjes, want we snappen dat het veel vragen bij jullie oproept. Gelukkig krijgen we veel begrip van onze bezoekers en wij willen jullie daar hartelijk voor danken. Om een aantal vragen bij jullie weg te nemen hebben we onze beperkte dienstverlening op een rij gezet:

1. Horeca activiteiten
Onze horeca activiteiten zijn per direct gesloten t/m 6 april. Ook eet- en drink gerelateerde boekingen zoals dinertochten, early bird deals etc. worden/zijn geannuleerd.

2. Verhuur aan groepen (evenementen)
Alle geplaatste boekingen t/m 6 april worden en/of zijn geannuleerd, voor boekingen na 6 april doen wij op dit moment nog geen uitspraak. Voor aanvragen na 6 april staat ons sales team online voor jullie klaar.

3. Voertuig verhuur
Onze balie is geopend, dat wil zeggen dat we kleine groepjes zoals gezinnen en tweetallen van harte welkom heten voor het huren van fietsen en andere voertuigen.

4. Bezorgen van fietsen
We blijven fietsen bezorgen bij accomodaties.

5. Sales
Ons sales team staat voor jullie klaar en denkt graag mee over de mogelijkheden vóór en na 6 april. We hebben de voorkeur voor communicatie per mail aangezien onze medewerkers veel vanuit huis werken.

Wij lichten graag toe wat voor maatregelen wij hebben genomen binnen Actief Twente en wat dit betekent voor jullie reservering.

Maatregelen tegen corona

1. Handvatten van alle voertuigen worden voor en na gebruik gedesinfecteerd.
2. Ons personeel heeft geen lichamelijk contact met bezoekers en houdt minimaal 1 meter afstand.
3. Na elke bezoeker wast ons personeel zijn/haar handen.
4. Personeel met verkoudheidsklachten werkt vanuit huis en is niet aanwezig in ons bedrijf.
5. Onze publieke ruimtes worden vaker schoongemaakt en gedesinfecteerd.

Het advies van ons

Je kunt ons gewoon blijven bezoeken, mits je geen griep symptomen vertoont of verkouden bent. Onze activiteiten bevatten geen menselijk contact en vinden plaats met ruime afstand van andere gebruikers.

Annuleren

Natuurlijk is het erg vervelend als jullie feest/uitje moet worden geannuleerd. Dit is voor zowel voor jullie en ook voor ons overmacht. Wij zullen je niet doorbelasten met kosten voor het annuleren, mits je schriftelijk met ons overeenkomt dat je uitje wordt verzet naar een nieuwe datum later dit jaar. Betreffende eventuele aanbetalingen zullen wij bij annulering dit verrekenen met je uitje op de nieuw gekozen datum.

Voor verdere vragen mag je altijd contact met ons opnemen.

info@actieftwente.nl

We vinden het heel erg jammer maar we staan achter het besluit van RIVM, de gezondheid van de bevolking staat voorop. Dus wij zeggen schouders eronder en we hopen dat Nederland na 6 april het sociale leven weer kan en mag oppakken. Voor nu, zorg goed voor elkaar en jezelf.

Groet,

Robert-Jan Dissel en Maarten Wittgen
En team Actief Twente