7 dagen per week geopend

Intercity Hotel Enschede

Hotel Enschede Intercity

Hotel Enschede Intercity

intercity_hotel_enschede_ingang_strak_binnenstadIntercity Hotel Enschede is gevestigd in het centrum van Enschede, een nieuw, mooi en modern hotel. Het hotel ligt op een top locatie, een perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan Enschede. 5 minuutjes lopen en je staat in het bruisende centrum van Enschede. Wanneer je ergens wat wilt drinken of wat eten kun je terecht op het Marktplein. Hier is een ruime keuze uit gezellige restaurants of bars.

intercity_hotel_enschede_ingang_binnenstad_pand_restourant_bar

Dit hotel beschikt over een restaurant en een bar. Dagelijks staat er een ontbijtbuffet voor je klaar. Je kunt ook kiezen voor de gezellige bar waar altijd koffiespecialiteiten, exotische drankjes en snacks verkrijgbaar zijn. Het Hotel heeft 126 comfortabele en moderne kamers die zorgen voor een aangenaam en ontspannen verblijf. De medewerkers zijn erg gastvrij en vriendelijk. Kom je met de auto, dan kun je van te voren een parkeerplaats reserveren in de garage van het hotel in Enschede. De garage zit onder het hotel.

Intercity hotel Enschede

Op loop afstand liggen verschillende hotspots van Enschede zoals het Rijksmuseum Twente en cultureel park Roombeek. Wil je Enschede op de fiets ontdekken? Bekijk dan hier ons aanbod fietsen, deze kunnen ook op locatie bezorgd worden!

Meer lezen over Intercity Hotel Enschede? Bekijk de website!

Carolien Bruns

Geschreven door

Carolien Bruns

Dit blog bericht is geschreven door Carolien Bruns. Zij schrijft blogs voor Actief Twente. Nieuwsgierig geworden? Lees ook haar andere blogs.

Lees alle berichten van Carolien Bruns

Gerelateerde berichten

Bekijk alle berichten
Stuur ons een bericht via WhatsApp