Hulp nodig? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op via:

Italiaanse Pizza’s

Actief Twente heeft na veel eigen gebruik toch maar besloten om onze lekkerste passie met onze gasten te delen; echt lekkere Italiaanse pizza’s, ter plekke vers gebakken voor jou en je vrienden. Dankzij een samenwerking met een gebrekkig Nederlands sprekende (maar wel een zeer vrolijke) Italiaan, hebben wij de mogelijkheid om de beste Italiaanse keuken hier aan te bieden. Fabio zal voor jullie 2 uur lang onbeperkt pizza’s bakken. Maar dan ook echt de lekkerste pizza’s!

Fabio

Fabio Panissidi nam zijn houtoven rechtstreeks uit Italië mee en laat hier de pizzeria’s zien hoe het echt moet! Alle pizza’s worden ter plekke vers gebakken met pizzadeeg die is bereid van meer dan 40 jaar oude gist afkomstig uit Italië. Hij neemt samen met zijn oven een assortiment aan lekkere Italiaanse gerechten mee en creëert zo een mobiele meester keuken. Overigens is zijn Nederlands best goed, hij heeft alleen een Italiaans accent. Dankzij Fabio is Twente klaar voor de Italiaanse cultuur.

Gist

Uit Fabio’s streek van herkomst is het traditie dat de gist die gebruikt wordt bij het maken voor pizza deeg van moeder tot dochter/zoon nagelaten wordt, generatie na generatie. De gist die zijn moeder van haar moeder heeft gekregen gebruikt hij vandaag om zijn pizzadeeg te maken. Komt dit ten goede voor de smaak voor de pizza’s? Wij vinden van wel, maar het beste kun je dat zelf ervaren!

Italiaanse Pizza’s

Fabio Best Pizzeria in the worldItaliaanse pizza’s bakken is een ideaal alternatief voor uit eten gaan of gaan barbecueën. De pizza’s zijn altijd heerlijk en qua ingrediënten is er voor ieders wil wat. Het is bij ons op locatie zelfs mogelijk om pizza’s te bakken bij wat minder weer. Voor een lekkere afsluiter van je dag uit, in een losse en ontspannen sfeer, is dit de ideale manier. Het pizza bakken duurt 2 uur en alle pizza’s worden door Fabio zelf of zijn personeel bereid. Ze nemen een breed assortiment aan ingrediënten mee voor op de pizza, je kunt als je wilt zelf een pizza samenstellen, of gewoon de koks de vrije hand geven.

Combineren

Lekker eten smaakt het best na een dag hard werken! Of na een dag gewoon leuke dingen doen. Bij Actief Twente hebben we meer dan genoeg leuke dingen te doen, dus kijk ook eens naar ons overige arrangementen– en losse aanbod om de heerlijke pizza’s te combineren met meer Twente! Op verzoek kan er een privé koelkast voor jullie groep klaargezet worden. Overige consumpties zijn niet inbegrepen.

BOB

Lekker eten gaat vaak uitstekend samen met een biertje of een wijntje. En soms met meer alcohol dan de wet toestaat voor een bestuurder van een voertuig. Wij adviseren dan ook gebruik te maken van een BOB. We houden het natuurlijk wel verantwoord en veilig in Twente. Mocht je dit arrangement willen combineren met een tocht waarbij je bijvoorbeeld een voertuig bestuurt is dat geen probleem. Echter wordt de maaltijd dan altijd ná de andere activiteiten gehouden. Wij kunnen je ook helpen zoeken naar een mooie plek voor een overnachting in de buurt, of taxi vervoer regelen naar je huis/verblijf.

Heb je een bepaalde allergie? Geen probleem, geef dit dan door bij de reservering.