Openingstijden: elke dag van 9:00 to 21:00. Neem contact op via:

Kanovaren individueel (1-6 personen)

Kanovaren met z’n tweetjes? Of met een klein gezelschap? Maak gebruik van onze instaptijden.

De instaptochten:

De instap is op vaste dagen en tijden op de Dinkel of in Duitsland op de Vechte.

De Dinkel (1 sept – 31 mrt)

De instaptocht op de Dinkel is elke zaterdag en zondag om 14.00 uur. We verzamelen bij het beginpunt en na de uitleg over het kanovaren en het traject vaar je naar het eindpunt. Hier leveren jullie de kano in en staan er fietsen klaar om vervolgens terug te fietsen naar het beginpunt waar jullie auto geparkeerd staan. Actief Twente levert de fietsen en de route.

De Vechte (1 apr-31 aug)

De instaptocht op de Vechte is elk weekend mogelijk en in de periode van de zomervakantie (vanaf 6 juli tot 31 augustus 2020) zelfs dagelijks!

VechteSee & Binnenstad Nordhorn (2 uur):
Maandag – dinsdag – donderdag – vrijdag om 11.00 uur
Zaterdag – zondag om 13.00 uur

Kanotocht op de Vechte: Van Engden naar Pier99 (3 uur):
Elke woendag in de zomervakantie om 11.00 uur

De kanotochten

De kano’s waar wij mee varen zijn Canadese kano’s. Deze zijn stabiel en hebben plek voor 3 personen. Je vaart met je eigen gezelschap dus niet met vreemde mensen in een kano. Maak je de keuze om te varen op de Dinkel? De waterstanden kunnen variëren binnen enkele uren. Bij hoogwater of laagwater kan het ertoe leiden dat jullie uit de kano moeten stappen om bijvoorbeeld voorbij het ondiepe stuk te komen. Kom dus niet in de zondagse kleding! De Dinkel is kronkelig en ruig en gaat dwars door het natuurgebied het Lutterzand. De Vechte in Nordhorn is bevaarbaar voor het hele gezin en het begin en eindpunt van de tocht is een super leuke strandtent!

Klik op de arrangementen voor meer informatie over de instaptochten en boek snel!