Openingstijden: elke dag van 9:00 to 21:00. Neem contact op via:

Rivier de Beneden Dinkel

Helaas is deze rivier in juli en augustus niet bevaarbaar i.v.m. werkzaamheden en de grote droogte.

De Beneden-Dinkel heeft een lange brede stroom en is daardoor makkelijk bevaarbaar. Je peddelt door bijna ongerepte natuurlandschappen. Gaandeweg moet je eenmaal de kano overdragen om je kanotocht te kunnen voortzetten. Dit maakt het avontuur alleen maar nog leuker! De tocht eindigt bij de watermolen in Lage (Duitsland). Naast de watermolen bevindt zich een theehuisje waar ze koffie met allerlei heerlijkheden serveren. De Beneden-Dinkel is het hele jaar door bevaarbaar!

Arrangement

Ontdek de Beneden Dinkel vanaf het water met het arrangement kanotocht Lattrop naar Lage. Tijdens deze kanotocht vaar je van het Nederlandse Lattrop naar het Duitse Lage. Onderweg zie je de mooie natuur van het meest oostelijke puntje van Twente. Je komt uit in Lage, een prachtig dorpje aan de grens van Nederland en Duitsland. In Lage zijn vele bezienswaardigheden te bekijken zoals een oude kerk, de ruïne van Huis ter Lage en een watermolen.

Kanovaren en meer?

Kano & KickbikenWil je kanovaren combineren met een andere activiteit zoals een kickbike of met een solex? Dat kan, wij hebben hiervoor speciale arrangement en samengesteld. Deze arrangementen maken een bedrijfsuitje of teambuildingsuitje tot een onvergetelijke dag. Beleef Twente vanaf het water bij Actief Twente. Wij zijn elke dag geopend. Oftewel, wie bint altied lös!

Informeer dus vandaag nog naar de beschikbaarheid en reserveer uw plekje in de kano!

Traject op de Beneden-Dinkel

Wij bieden een traject aan op de Beneden-Dinkel van ca. 3 uur met als eindpunt de watermolen van Lage met een een heel mooi landgoed wat zeker de moeite waard is om even te bekijken! Zie hieronder de route van het traject en boek je arrangement!