Leer Yanne kennen

Mijn naam is Yanne Lubbers. Ik ben 18 jaar en woon in het mooie Agelo. Aan het Windesheim in Zwolle volg ik de opleiding Management. Tijdens mijn afstudeerperiode bij Actief Twente ga ik me onder andere bezig houden met de communicatielijnen naar de gast toe. Dat houdt kort gezegd in dat ik me bezig ga houden met de mails die gasten terug krijgen.

Yanne Lubbers - Medewerkster - Kwekerij Lubbers | LinkedIn

Wist je dat Yanne.

.. Bij Actief Twente gaat mee draaien in de Sales

.. Houdt van gezelligheid met familie & vrienden

.. Altijd bij een kwekerij heeft gewerkt

.. Een pony heeft die Toet heet

.. Als oproepkracht bij een evenementenorganisatie werkt

WhatsApp Image paard toet

Tijdens mijn afstudeerperiode van 20 weken bij Actief Twente zullen mijn werkzaamheden vooral bestaan uit het opnemen van telefoontjes, beantwoorden van mails en het maken/aanpassen van boekingen. Naast mijn stage vind ik het gezellig om leuke dingen te doen met familie en vrienden! Daarnaast rijd ik al meer dan 10 jaar paard en vind ik dit nog steeds superleuk om te doen.

Ook heb ik altijd bij een vaste planten kwekerij gewerkt. Sinds kort ben ik ook als oproepkracht bij een evenementenorganisatie gaan werken! In mijn stage periode bij Actief Twente hoop ik te leren hoe het er achter de schermen aan toe gaat & hoe ik hier zelf in mee kan draaien. Ik heb er in ieder geval veel zin in!

Dilemmatijd

Loopfiets of Chopper?

Het lijkt me beide leuk, maar dan kies ik toch voor de loopfiets. Deze lijkt mij leuker, aangezien je dan toch nog wat beweegt.

Voor altijd koude koffie of elke dag een 3-gangen diner maken voor je familie? 

Sowieso elke dag een 3-gangen diner maken! Koken vind ik leuk om te doen. En niemand heeft gezegd dat het een ingewikkeld diner hoeft te zijn, toch? 😉

Friet of patat?

Patat, natuurlijk!

Altijd slecht bereik of alles wat je appt moet je hardop voorlezen?

Altijd slecht bereik. Aangezien ik uit Agelo kom, ben ik dit toch al gewend 😉

Vandaag één wens doen of over 10 jaar drie? 

Vandaag wensen dat ik meer wensen krijg..

Festival of concert?

Dan kies ik toch voor een festival, aangezien dat de hele dag of het hele weekend doorgaat. Lekker buiten zijn en genieten van de gezelligheid!

2 keer zo klein zijn of 2 keer zo zwaar? 

Ik denk 2 keer zo zwaar. Dat kan er dan vast wel weer af. Als ik 2 keer zo klein wordt, blijft er niet veel meer over.

Zomer of winter?

Zeker de zomer. Lekker lang licht, (hopelijk) mooi weer en veel leuke feestjes!

Altijd natte sokken of altijd een kriebeltrui?

Hmm lastig.. dan ga ik toch voor de kriebeltrui.

Bekijk alle blog berichten
Stuur ons een bericht via WhatsApp