Op zoek naar meivakantie uitjes?

Bekijk hieronder onze vele mogelijkheden!

Dé leukste Meivakantie uitjes met kids!

De meivakantie staat weer voor de deur en dat betekent tijd voor leuke uitjes! Een dagje uit met de kids? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Bekijk hieronder onze tips voor leuke uitjes met kinderen!

loopfiets kind

De Elektrische Loopfiets

Lopen op een fiets.. hoe gaaf is dat? Met onze Elektrische loopfiets kun je tot wel 25 km/u, terwijl je in een rustig tempo wandelt. Superleuk voor jong én oud. Met dit unieke uitje ben je dus gegarandeerd van veel lol! Nieuwsgierig geworden? Meer informatie over de loopfiets vind je hier.

Green tea cruiser

Toeren op de Beach Cruiser

Wil je toeren op een super stoer voertuig? En heb je geen rijbewijs? Dan is de Beach Cruiser perfect! De Beach Cruiser is al geschikt voor kids vanaf 150 cm. Deze is ook leuk te boeken in combinatie met de Elektrische Loopfiets. Meer informatie over de Beach Cruiser vind je hier.

QR Speurtocht per kickbike

Ooit een QR-rally gedaan op een kickbike? Met deze QR tocht, speur je door de mooiste plekjes van Twente! En dat met het hele gezin op kickbikes. Hoe leuk is dat! Meer informatie over de QR-Speurtocht vind je hier.

Samen op de ouder-kind-tandemCorona mogelijkheden

Samen gezellig met de kids op de fiets? Dat kan! Onze ouder-kind-tandems maken het dankzij lagere voorzitjes mogelijk. Met 2 kinderen op een tandem? We hebben ook de ouder-kind-xl-tandem! Kortom, kijk hier snel voor meer informatie over de ouder-kind-tandems.

Nog niet helemaal gevonden wat je zocht? Geen probleem! We hebben nog veel meer mogelijkheden. Bekijk hier onze pagina met alle meivakantie uitjes op een rij!

Bekijk alle blog berichten
Stuur ons een bericht via WhatsApp