Openingstijden: elke dag van 9:00 to 21:00. Neem contact op via:

Mountainbike huren in Twente

Type mountainbikes

Kom mountainbike vanaf Actief Twente! Wist je dat het hoogste punt van Overijssel vlakbij Beuningen ligt? Dit zorgt voor mooie klimmetjes en afdalingen.

Bekijk de mogelijkheden

Bezorgen

Vertrek vanuit je eigen locatie naar keuze of kies een citytocht in bekende Nederlandse steden. Wij komen naar je toe!

Bekijk de mogelijkheden

Mountainbike Arrangementen

Wil je het mountainbiken combineren met een andere activiteit of food? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Neem snel een kijkje bij onze arrangementen.

Bekijk de mogelijkheden

Hét mountainbike arrangement

Kom mountainbike vanaf Actief Twente! Wist je dat het hoogste punt van Overijssel vlakbij Beuningen ligt? Dit arrangement is inclusief een helm, tas, bidon, route en candybar voor ondeweg.

Mountainbike clinic bij Actief Twente

Heb jij altijd al je mountainbike techniek willen verbeteren? Of lijkt het je gewoon leuk om samen met een gids op pad te gaan met een uitdagende route, waarbij behendigheid, houding en controle voorop staat? Boek dan onze mountainbike clinic!

Bekijk de clinic

Mountainbike clinic op locatie

Wij komen naar de door jouw gewenste locatie! Onze gids neemt jullie mee op pad en daar kan het ‘stoeien’ met de mountainbike gaan beginnen!

Bekijk de clinic

Kinderfeestje

Jij wilt een super stoer kinderfeestje houden? Dat kan! Wil je samen met al je vriendjes en vriendinnetjes een supergave mountainbike route afleggen? Sportief maar ook zeker super leuk en heel erg stoer!

Bekijk de mogelijkheden

Kano en Mountainbike

Zin in een avontuurlijke dag met vrienden of collega’s? Dan is ‘kano en mountainbike’ het perfecte arrangement voor jou! Race door de bossen en vaar door de ongerepte natuur van Twente.

Boek direct

De leukste mountainbike arrangementen

We hebben alle arrangementen met de mountainbike voor je op een rijtje gezet. Welke past het beste bij jullie gezelschap?

Bekijk de mogelijkheden

Nieuw! Onze E-mountainbike

Ontdek nu de nieuwe aanwinst: De Elektrische Mountainbike!

Bekijk de mogelijkheden