Nathalie’s top 5 arrangementen

Nathalie’s top 5 arrangementen

Hoi!

Mensen vragen in het hoogseizoen dagelijks aan Nathalie wat ze nou een leuk arrangement vindt. Dat blijft een moeilijke vraag want we hebben zoveel arrangementen. Ze heeft er even goed over nagedacht en ze heeft een top 5 arrangementen opgesteld:

1. All you can do

Keuze stress! We bieden zoveel voertuigen en arrangementen aan maar om de keuze stress te voorkomen hebben wij het All You Can Do arrangement ontwikkeld. Jullie maken gebruik van al onze voertuigen en van verschillende activiteiten. Geniet de hele dag van onbeperkte drankjes en sluit de dag af met een barbecue of vers gebakken pizza’s.

2. Barbecue pick & mix

Wij houden van natuur, leuke activiteiten en goed eten. En hoe kun je een tocht beter afsluiten dan met een barbecue? Na een hele dag op pad te zijn geweest zorgen wij dat jullie heerlijk kunnen aanschuiven op ons zonnige achterterras of onze (warme) veranda.

3. Wisselprogramma

Welkom bij Actief Twente! Jullie beginnen de dag met koffie/thee met een lekkernij. We nemen samen met jullie de dag door. Er staan 2 programma’s voor jullie op de planning. Nieuwsgierig wat deze programma’s zijn? Bekijk snel het arrangement.

4. QR Scooter Rally Twente

QR rallyGa in teams op pad op een echte Italiaanse scooter. Verdien de meeste punten door op zoek te gaan naar aanwijzingen via de QR codes. Wij hebben de QR codes op de mooiste plekjes van Twente verstopt, in en rond oude gebouwen, op hekken, monumenten of zelfs in de grond.

5. BBQ Master Workshop

Header_BBQ-workshop (1)Je barbecue niveau als beginner aar een hoger niveau tillen met een BBQ Master Workshop? Of ben je al bekend met de kunst van barbecuen, maar wil je graag nieuwe dingen leren? Dan ben je bij ons op het juiste adres! We bieden ook de uitbreidingsmogelijkheid om op pad te gaan met een van onze voertuigen voorafgaand aan de workshop.

Carolien Bruns

Geschreven door

Carolien Bruns

Dit blog bericht is geschreven door Carolien Bruns. Zij schrijft blogs voor Actief Twente. Nieuwsgierig geworden? Lees ook haar andere blogs.

Lees alle berichten van Carolien Bruns

Gerelateerde berichten

Bekijk alle berichten
Stuur ons een bericht via WhatsApp