Trouwvervoer, doe eens lekker origineel!

De tijd tikt en dé dag komt steeds dichterbij.. jullie zijn alles aan het regelen, en daar komt natuurlijk ook het trouwvervoer bij! Doe eens wat anders dan een auto, en laat je zien in een gave bakfiets, op een Italiaanse scooter, een nostalgische solex of misschien wel een gezellige duo fiets. 

Bakfiets

Wat is er nu leuker dan dat de bruidegom de bruid rond rijd in een bakfiets! Het wordt steeds populairder om eens wat anders dan een auto te gebruiken als trouwvervoer. Een bakfiets is zeker origineel en erg leuk! De bakfiets is bestemd voor de prachtige jurk van de bruid, of willen jullie de rollen omdraaien en zit de bruidegom lekker te relaxen in de bak?! Het is jullie dag dus de keuze is aan jullie!

Italiaanse Scooter

Houden jullie van lekker modern? Dan is een Italiaanse scooter natuurlijk ook erg leuk, samen naar de trouwlocatie en ondertussen genieten van de natuur. Dé perfecte combinatie. Bij een Italiaanse scooter die niet harder gaat dan 25 km per uur is een helm niet nodig, dit is dan weer een groot pluspunt voor het haar van de bruid! (en ook voor de bruidegom natuurlijk)

scooter huwelijk

Solex

Wil je een lekker ouderwets en nostalgisch vervoersmiddel op de dag van je leven? Dan is een solex echt iets voor jullie! Helm is ook hierbij niet nodig dus dat is weer een geruststelling. Omdat de solexen oud zijn en olie kunnen spetteren, is het niet verstandig om met je mooie (witte) jurk op de solex te gaat zitten!

solex rijden met huwelijk

Duofiets

Zijn jullie lekker sportief en willen dat ook op dé dag? Dan is de Duofiets een uitvinding, gezellig samen naast elkaar fietsen naar de trouwlocatie. De duofiets is uitgerust met een trapondersteuning zodat je toch stiekem rustig aan kunt doen, dat betekend dat jullie niet helemaal uitgeput aankomen op de locatie.

duofiets

Tip van het huis!

Deze voertuigen zijn ook erg leuk voor een vrijgezellenfeest!

Bekijk alle blog berichten
Stuur ons een bericht via WhatsApp