7 dagen per week geopend
De 5 leukste en origineelste trouwvervoer mogelijkheden!

De 5 leukste en origineelste trouwvervoer mogelijkheden!

Eindelijk is het zover! Je gaat trouwen. Wat zijn er dan veel zaken die er geregeld moeten worden. Niet stressen maar heb je al aan het trouwvervoer gedacht? Het is al vaker door je hoofd geschoten, maar daar is het ook bij gebleven. En je wil graag iets anders maar je weet niet wat. Laat de titel van mijn blog nu net zijn: “trouwvervoer, doe eens lekker origineel”. In mijn blog zet ik een aantal originele en leuke trouwvoertuigen voor je op een rijtje die er in Twente te vinden zijn.

trouwen antieke bakfiets

Antieke Bakfiets

Doe eens gek en kies voor de antieke bakfiets. Een zeer leuk alternatief in plaats van de trouwauto. Je steelt gegarandeerd de show. Rij samen met je aanstaande naar de trouwlocatie op dit oude maar toch hippe trouwvervoersmiddel. Origineler kan het niet!

Een weetje: De bakfiets heeft een groot formaat en werd vroeger gebruikt als fiets voor de bakker.

💡 Wist je dat Actief Twente de bakfiets ook op locaties door heel Nederland bezorgt. Je hoeft dus niet specifiek in Twente te trouwen, alhoewel wij hier wel veel bijzondere trouwlocaties hebben. Denk bijvoorbeeld aan Landgoed het Singraven. Een top locatie voor een trouwerij!

scooter huwelijk

Italiaanse Scooter

Wil je origineel maar ook wat moderner? Dan is een Italiaanse scooter erg leuk. De Italiaanse scooter is het ultieme voertuig om de perfecte trouwfoto te maken. En wat is er leuker om op deze gave scooter aan te komen op je trouwlocatie. Huur je beide een scooter of ga je samen op de scooter. De keuze is aan jullie.

trouwvervoer tandemTandem

Weer iets heel anders is de tandem. Maar oooooh zo leuk. Kies je voor een elektrische tandem of voor een normale tandem zonder trapondersteuning? Dat is natuurlijk geheel aan jullie. Ga je trouwen en heb je kinderen, ga dan gezellig met je kids op de tandem. Zijn de kinderen nog klein, dan is er de ouder-kind-tandem. Hoe gaaf is dat?! Ik denk dat je veel bekijks hebt als je op de tandem aankomt.

Oldtimer Volkswagen bus

Wil je samen met je gezelschap ergens naar toe gebracht worden? Hoe nostalgisch is dan de Oldtimer Volkswagen bus?! Deze oude maar nog steeds super originele bus heeft plek voor meerdere passagiers. Stijlvol op de locatie aankomen samen met je aanstaande en je gezelschap is echt wel heel gaaf.

trouwvervoer vw bus

TukTuk

Als ik aan een romantisch trouw vervoer denk, dan komt meteen de tuktuk in mij op. Dit exotische maar zeer mooie voertuig is toch wel het meest romantische uit mijn rijtje. De tuktuk heeft ruimte voor drie personen. Eentje voorin en twee achterin. Zorg je voor een chauffeur of neem je zelf plaats achter het stuur en zet je aanstaande achterin. De keuze is aan jullie. Ik vind de tuktuk het meest originele trouwvoertuig op dit moment. En wat mij betreft ziet de tuktuk er ook nog eens heel lief uit 😍.

trouwvervoer tuktuk

Tips van het huis!

Ik hoop dat ik de keuzestress zo een beetje bij je weg heb genomen en dat jouw originele trouwvoertuig hier tussen staat. Alweer een taak die je kunt afvinken. Veel succes en heel veel plezier bij het organiseren van jullie bruiloft 💍.

trouwen fiets

Via deze weg wil ik iedereen een mooi, gelukkig, gezond en vooral actief 2022 wensen. Bedankt voor het lezen van mijn blogs 💖.

Carolien Bruns

Geschreven door

Carolien Bruns

Dit blog bericht is geschreven door Carolien Bruns. Zij schrijft blogs voor Actief Twente. Nieuwsgierig geworden? Lees ook haar andere blogs.

Lees alle berichten van Carolien Bruns

Gerelateerde berichten

Bekijk alle berichten
Stuur ons een bericht via WhatsApp