Groepsuitje: E-choppertocht vanaf De Hoeve

Op zoek naar een leuk groepsuitje? Ons advies is de E-Choppertocht vanaf De Hoeve. Jullie gaan dan voorzien van een mooie route via GPS op pad voor een 2 of 3 uur durende tocht met de E-chopper. Dit elektrische voertuig is echt dé nieuwe rage. Je start de tocht direct vanaf De Hoeve in Markelo en je krijgt dan een mooie route van ons mee. De E-Chopper is voorzien van brede banden en een breed stuur, waardoor het voelt alsof je op een Harley zit. Het grote verschil is dat de elektrische Chopper volledig geruisloos is. Dit betekent dat je heerlijk kunt cruisen met 25 km/u en met de wind door je haren, want een helm is niet noodzakelijk.

  • De choppers worden op het afgesproken tijdstip geleverd bij de receptie van De Hoeve. Onze chauffeur geeft jullie uitleg over de voertuigen en helpt jullie op pad.
  • Minimaal 10 choppers op zondag t/m vrijdag. Op zaterdag geldt een minimum van 20 choppers of meer.
  • Kies bij het maken van de reservering zelf voor een 2 of 3 uur durende tocht.
  • Bij de choppers wordt een Garmin GPS meegeleverd met daarop een route voor de lengte van de huur. De route komt natuurlijk langs de mooiste plekjes van Twente. Een terrasje onderweg zal niet ontbreken, waarbij we in het tijdsbestek van de route rekening houden met tijd voor een pauze van 20-30 minuten.
  • Om chopper te rijden is een rijbewijs of brommercertificaat wettelijk verplicht.

2 uur = € 35,- per chopper
3 uur = € 42,50 per chopper

Kort samengevat: De choppertocht vanaf De Hoeve in Markelo inclusief een mooie route is een superleuk uitje met een groep. Beleef met deze stoere voertuigen samen een onvergetelijke ervaring!

Stuur ons een bericht via WhatsApp