Twente Tipi

Twente Tipi

Verblijf je bij Twente Tipi en wil je tijdens je vakantie graag voertuigen huren? Dan ben je bij Actief Twente aan het juiste adres.

Twente Tipi werkt nauw samen met Actief Twente, dé allround fiets- en voertuigverhuur in Twente. Naast de fietsen huur je hier ook E-choppers, elektrische loopfietsen, solexen, scooters, E-cruisers, tandems maar ook honden-, bagage-, kinderkarren en kinderzitjes voor aan de fiets. Ook zijn er fietsen voor mensen met een beperking of handicap.

Boek nu je voertuig of fiets en start vanaf Actief Twente, vanaf deze locatie zijn mooie routes beschikbaar. Zijn jullie met 10 personen of meer? Dan is het ook mogelijk om vanaf Twente Tipi te starten, met uitzondering van zaterdag. Op zaterdag kunnen jullie vanaf 20 personen op pad vanaf Twente Tipi.

E-chopper

E-chopper

De stoere E-chopper met een hoog stuur en brede banden. Maak snel kennis met onze nieuwe Choppie en geniet in stilte van een tocht door de mooie omgeving van Twente. Boek een van onze maaltijden voor na de tocht om het uitje helemaal compleet te maken.

Loopfiets

Loopfiets

Een fiets met daar in een loopband, hoe gaaf is dat? Rustig wandelen en daarmee toch een snelheid van maximaal 25 km per uur bereiken. Beleef deze leuke ervaring met je vrienden, familie of collega’s. De Lopifit is in Twente exclusief te huur bij Actief Twente!

Solex (kleine groepen)

Solex (kleine groepen)

Kom authentiek Twente ontdekken! Of je nu op zoek bent naar een onvergetelijke familiedag, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest, bij ons vind je het ideale dagje uit. Natuurlijk kun je ook met z’n tweeën genieten van een solex tocht door Twente.

Scooter

Scooter

Zin om lekker een dagje er op uit te zijn? Dan ben je bij Actief Twente aan het juiste adres! Verken de mooie landschappen van Twente op een scooter en volg een prachtige route langs de mooiste plekken in de buurt.

E-Cruiser

E-Cruiser

Tour op een E-Cruiser met het idee van een oude Amerikaanse motor! Huur de E-Cruiser en beleef een uniek uitje! Deze stoere E-bike met zijn dikke banden zorgen voor een perfecte wegligging. De E-Cruiser is ook erg geschikt om in te zetten in combinatie met een scooter- / loopfiets- / solex- / E-choppertocht, omdat de E-cruiser qua snelheid gelijk gaat. Een bijkomend voordeel is dat voor de Cruiser geen rijbewijs nodig is.

Fietsen huren

Fietsen huren

Verken Twente op een van de fietsen bij Actief Twente, dé leukste fietsverhuur in Overijssel.

E-Chopper rijden vanaf Twente Tipi (vanaf 10 personen)

E-Chopper rijden vanaf Twente Tipi (vanaf 10 personen)

Superleuk uitje: een 2- of 3-uur durende tocht met de E-chopper met start en einde bij Twente Tipi. Natuurlijk inclusief een mooie route op GPS. Dit uitje is al mogelijk vanaf 2 choppers of meer.

Scooter rijden vanaf Twente Tipi (vanaf 10 personen)

Scooter rijden vanaf Twente Tipi (vanaf 10 personen)

Ga eens een dagje toeren met de scooter! De scooters staan op de gewenste tijd voor jullie klaar bij Twente Tipi inclusief een route om een dag lekker te kunnen gaan toeren. Natuurlijk mag je ook zelf je route gaan rijden! Voor kids van 3-6 jaar hebben we ook kinderzitjes voor achterop de scooter.

Loopfiets huren vanaf Twente Tipi (vanaf 10 personen)

Loopfiets huren vanaf Twente Tipi (vanaf 10 personen)

Heb jij de elektrische loopfiets al geprobeerd? Een superleuk dagje uit! Wandel in een rustig tempo maar ga met een vaart van tot 25 km/u door de mooie omgeving van Twente Tipi. Ook geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar of een lengte vanaf 1,60 m.

Stuur ons een bericht via WhatsApp