Moet jij een personeelsfeest organiseren?

Wij van Actief Twente zorgen ervoor dat jullie personeelsfeest tot in de puntjes wordt verzorgd. Verschillende activiteiten maken de dag helemaal compleet.

Een sportief personeelsfeest organiseren?

Naast de activiteiten die je laat relaxen heeft Actief Twente ook activiteiten die jullie laat zweten. Denk hierbij aan een mountainbike tocht die je alle mooie plekjes van Twente laat zien. Een mooie kanotocht op een van de vele riviertjes en kanalen van Twente of een intensieve middag boogschieten of paintballen. Ook kan je samen met al je collega’s een mooie kano tocht maken over de Dinkel. Tijdens deze tocht kom je langs het Lutterzand, dit is een mooi natuurgebied met prachtige zandverstuivingen. Wil je dit doen neem dan wel droge kleding mee.

Lekker relaxen?

Naast de intensieve activiteiten bieden wij ook verschillende keuzes aan op het gebied van relaxen. Een mooie rustgevende scooter- of solextocht door de prachtige natuur van Twente met als afsluiter een heerlijke barbecue om met elkaar de dag te bespreken. Gaan de scooters en solexen jullie iets te snel? Geen probleem! Wij beschikken ook over een groot assortiment verschillende fietsen. Een tandem, e-bike of misschien wel de familiefiets ook deze voertuigen zijn te combineren met een barbecue o.i.d. Heel veel keus om een personeelsfeest organiseren

personeelsfeest organiseren

Kunnen jullie niet kiezen?

Daar heeft Actief Twente natuurlijk ook over nagedacht. Speciaal voor de mensen die niet kunnen kiezen, of gewoon alles willen doen, hebben wij ons All you can do arrangement. Jullie hebben dan de hele dag de beschikking over onze solexen, scooters, fietsen en kano’s. Daarnaast kun je ook gezellig om het teamverband op te bouwen, bamboestieken of boogschieten.

personeelsfeest organiseren

Kijk voor meer informatie over onze voertuigen en bijpassende arrangementen op;

www.actieftwente.nl

Bekijk alle blog berichten
Stuur ons een bericht via WhatsApp