Openingstijden: elke dag van 9:00 to 21:00.

Personeelsfeesten

Personeelsfeesten en bedrijfsuitjes in Twente

Mag jij dit keer het personeelsfeest of bedrijfsuitje organiseren? Daar kunnen wij je bij helpen. Hieronder hebben wij een aantal leuke ideeën staan die jullie een onvergetelijke dag zullen bezorgen. Hebben jullie al eens gedacht aan een tocht op de E-chopper met als afsluiting een gezellige barbecue of gaan jullie voor een actief uitje zoals kanovaren. Wij kunnen jullie een complete dag verzorgen met een activiteit, eten en drinken.

Chopper & Food

Op zoek naar een stoere activiteit waarbij je ook nog eens de mooie omgeving van Twente ziet? Boek dan het arrangement Chopper en Food en maak een keuze uit een barbecue, showcooking of live cooking pizza als afsluiter.

Bekijk het arrangement

All you can do

Een compleet georganiseerd personeelsfeest geschikt voor alle leeftijden in een ongedwongen sfeer. De deelnemers kunnen ter plekke de keuze maken uit het aanbod in voertuigen. Wij sturen de groepjes natuurlijk met route op pad!

Bekijk het arrangement

Lunch & solex

Geniet van de lunch van Joke, de moeder van Robert-Jan. De lunch bestaat uit huisgemaakte soep. diverse broodsoorten met beleg, kroketten met brood en koffie/thee, melk en jus d' orange. Ga daarna op pad met de solex door het prachtige Twente.

Bekijk het arrangement

Dagprogramma's

Dagprogramma's en Actief twente gaan perfect samen, wij kunnen jouw personeelsfeest, de teambuildingsdag en het groepsuitje invullen zoals jij dat wil!

Bekijk de mogelijkheden

High Tea & Italiaanse scooter

Start de dag goed en ga genieten van een goed verzorgde High Tea met heerlijke hartige en zoete lekkernijen. Natuurlijk mogen de verschillende soorten thee (maar ook koffie) niet ontbreken.

Bekijk het arrangement

Loopfiets & BBQ

Een uitje met de loopfiets is geschikt voor iedereen en vooral ook superleuk om te doen! Hilariteit gegarandeerd. De BBQ zorgt voor een lekkere afsluiting met tijd om de ervaringen uit te wisselen.

Bekijk het arrangement

Kanotocht & Mountainbiken

Zin in een avontuurlijk dag met collega’s? Dan is ‘kano en mountainbike’ het perfecte arrangement voor jou! Race door de bossen en vaar door de ongerepte natuur van Twente.

Bekijk het arrangement

Fiets & Diner

Kom de sfeer van Twente proeven met het Fiets en Diner Gastvrij Twente-arrangement. Dineer bij drie verschillende restaurants, waarbij je bij elk restaurant krijg een heerlijke gang krijgt geserveerd van in totaliteit een 3-gangen diner.

Bekijk het arrangement

Feestavonden

Al eens gedacht aan een Back to the 80’s party? Wij houden wel van een stukje nostalgie en zijn zeker in voor een feest bij ons op locatie. Trek je dansschoenen aan en verras vrienden, familie of collega’s meteen feestavond in thema bij Actief Twente.

Bekijk alle feestavonden

Workshops

Actief Twente biedt diverse workshops aan in Twente. Al eens gedacht aan de BBQ master Workshop of een cocktail workshop? Eerst op pad met een voertuig om vervolgens aan te schuiven bij een van onze vele workshops.

Bekijk alle workshops

Alle personeelsfeest arrangementen

Schrik niet, de keuze is reuze!

Bekijk de mogelijkheden
Stuur ons een bericht via WhatsApp