7 dagen per week geopend

De top 5 uitjes voor Pinksteren

Zoek jij nog een leuke activiteit voor de komende Pinksterdagen? Actief Twente is het hele Pinksterweekend geopend en biedt jullie de leukste uitjes (ook met slecht weer!).

Wil jij de 5 leukste uitjes weten? Lees snel verder!

High Beer en een scootertocht, de perfecte Pinksterdag

bierproeverij pinksterenBen jij opzoek naar het perfecte uitje tijdens de Pinksterendagen? Dit bieden wij aan! Eerst gaan jullie een scootertocht maken door het prachtige Twentse landschap. Na 2 uur gereden te hebben kunnen jullie plaats nemen op ons terras of in onze bar. Hier krijgen jullie 3 verschillende speciaalbieren aangeboden met lekkere hapjes.

Boek hier jullie (mannen) uitje!

Stoer op de chopper met vrienden of familie

cadeaubon kerst chopper pinksterenGeschikt als activiteit tijdens Pinksterdagen: Toeren op de e-chopper, compleet geluidloos door het landschap.
Maak een leuke toer met je familie en vrienden langs de mooiste plekken van Twente.

Boek hier je Chopper.

Op avontuur met Pinksteren

activiteiten pinksteren kindermountainbikeBen jij opzoek naar een sportief uitje voor Pinksteren? Ga dan Mountainbiken! Het is leuk om samen met je vrienden een uitdagende route te volgen langs het Hulsbeek. Maar je kunt ook een route volgen samen met je kinderen die je langs het Singraven brengt. Leuk voor iedereen!

Boek hier  je mountainbikes.

Kom kanovaren op de Vechte See

Wil je wat bijzonders doen tijdens de Pinksterdagen? Maak dan een kanotocht over de Vechte See. Wij hebben Canadese kano’s waar je met z’n tweetjes of drietjes in gaat. Je peddelt heerlijk over de Vechte See en door de binnenstad van Nordhorn. Een zeer geslaagde kanovaart voor jong en oud! Heerlijk toch dat gespetter op het water 💦

pinksteren_kanovaren

Boek hier je kanotocht.

Op de tandem door Twente

top-10-familie-uitjesGa als activiteit tijdens de Pinksterdagen met je vrienden of familie gezellig een dag met de tandem op pad. Bij Actief Twente verhuren wij verschillende soorten tandems. Er zijn tandems met een elektrische motor, normale tandems en een ouder-kind-tandem. Met deze keuzes kun je altijd met iedereen een mooie tocht maken door Twente.

Boek hier snel de tandem die het beste bij je past.

Natuurlijk heeft Actief Twente nog veel meer voertuigen en leuke uitjes die je kunt doen met Pinksteren. Heb je nog iets meer inspiratie nodig, klik dan eens op deze link. Zien we jou met Pinksteren?

Carolien Bruns

Geschreven door

Carolien Bruns

Dit blog bericht is geschreven door Carolien Bruns. Zij schrijft blogs voor Actief Twente. Nieuwsgierig geworden? Lees ook haar andere blogs.

Lees alle berichten van Carolien Bruns

Gerelateerde berichten

Bekijk alle berichten
Stuur ons een bericht via WhatsApp