Hulp nodig? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op via:

Scooter huren vanaf Actief Twente

Kom heerlijk toeren!

Scooteruitje vanaf Actief Twente

Kom samen met je partner of met een groep scooter rijden bij Actief Twente. Kies zelf uit de vele route mogelijkheden. Een superleuk uitje!

Boek nu vanaf € 25,-
Boek direct

Scooter arrangementen

Wil je toch liever een scooterrit gecombineerd met bijvoorbeeld een drankje/hapje of bijvoorbeeld een barbecue? Kijk dan eens bij onze scooter arrangementen!

Scooter arrangementen

Vespa (45 km/u)

Als een “gewone scooter” te langzaam voor je is, kunnen jullie natuurlijk bij ons de Vespa huren. De Vespa scoooter rijdt 45 km/pu!

Boek nu vanaf € 20,- p.p.
Boek direct

Chopper (25 km/u)

Een groen alternatief: De stoere E-chopper heeft een extra breed stuur en extra brede banden, kom snel langs en probeer hem uit!

Boek nu vanaf € 30,- p.p.
Boek direct

Elektrische scooter (25 km/u)

In ons assortiment hebben we ook 2 Italiaanse E-scooters! Kom heerlijk geruisloos toeren door het mooie Twente.

Boek nu vanaf € 30,- p.p.
Boek direct

Scooter huren vanaf Actief Twente

Naast de arrangementen die Actief Twente aanbiedt, is er ook losse verhuur van de scooters mogelijk. Daarnaast hebben we – naast de reguliere scooters met 25 km/h – ook andere type scooters in ons assortiment. Bijvoorbeeld een Elektrische scooter 25 km/h, de E-Chopper of een Vespa scooter 45 km/h. Samen met je gezelschap kun je op eigen tempo per scooter de omgeving gaan verkennen. Bij de losse verhuur is WA-verzekering, brandstof (m.u.v. dag huur) en pech-onderweg-service inbegrepen. Je krijgt van ons een prachtige route, maar natuurlijk heb je alle vrijheid om je eigen route te rijden. De keuze is volledig aan jullie! Wij helpen je graag om je scootertocht tot een groot succes te maken.