Openingstijden: elke dag van 9:00 to 21:00. Neem contact op via:

Scooter arrangementen

Maak je scootertocht helemaal compleet!

Scooter arrangementen

Tip 1: Chill & Grill

Eerst met een scooter of chopper op pad door Twente en daarna lekker eten? Wil jij laten zien wie de beste grillmeester van de barbecue is? Met het Chill & Grill arrangement hebben wij bij Actief Twente hiervoor de perfecte oplossing!

Bekijk arrangement

Tip 2: Italiaanse pizza op de scooter

We starten met een glaasje (alcoholvrije) prosecco om vervolgens op pad te gaan op de scooter. Een 2 uur durende rit door het prachtige twente met leuke dorpjes en natuur zal eindigen bij Actief Twente. Daar staat Fabio klaar met zijn traditionele houtoven uit Italië om heerlijke pizza's voor jullie te maken.

Bekijk arrangement

Tip 3: QR scooter rally

Actief Twente heeft QR-codes op de mooiste plekjes van Twente verstopt, in en rond oude gebouwen, op hekken, monumenten of zelfs in de grond. Een QR-code is een ‘streepjescode’ die gescand kan worden met een smartphone, bijna elke smartphone heeft een barcodereader anders is deze eenvoudig te installeren.

Bekijk arrangement

Teamuitje

Op stap met je collega's? Check de leukste team-/afdelingsuitjes met de scooter!

Bekijk de mogelijkheden

Uitje voor 2

Gezellig met z'n twee op 1 scooter of met een klein gezelschap lekker door Twente toeren. Kijk hier voor de leukste arrangementen mogelijk vanaf 2 deelnemers.

Bekijk de mogelijkheden

Vrienden/familieuitje

Met familie of vrienden op pad? Ga scooter rijden! Bekijk hier de leukste arrangementen.

Bekijk de mogelijkheden

Vrijgezellenfeest

Zoek je een vrijgezellenfeest voor hem of voor haar? Genoeg mogelijkheden bij Actief Twente!

Bekijk de mogelijkheden

Uitje met eten

Wil je het scooter rijden combineren met een lekkere BBQ of misschien een lunch vooraf? Zie hier het overzicht van onze arrangementen inclusief eten!

Bekijk de mogelijkheden

Early Bird Deal Scooter

Heerlijk in de ochtend scooter rijden... De wind door de haren, de zon op het gezicht en volop genieten van de prachtige omgeving. Speciaal voor de ochtend hebben we een unieke scooter aanbieding voor een zeer speciaal tarief: De Early Bird Deal!

Boek nu vanaf € 19,75 p.p.
Boek direct

Uitje met de kids

“Kijk papa, een scooter!! Daar wil ik ook op, gaan we een stukje rijden???!!” Dit horen wij maar al te vaak, daarom bieden wij een heuse kidstocht door Twente!

Boek nu vanaf € 50,- per scooter
Boek direct

Grote groepen

Met ruim 90 scooters op stal én daarnaast ook nog een heel breed assortiment met andere types voertuigen, is er voor elke groepsgrootte wel een mogelijkheid! Van alleen een activiteit tot een compleet verzorgd dag-/avondprogramma met eten, drinken, muziek en veel gezelligheid...

Meer informatie