Hulp nodig? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op via:

Teamuitje

Op stap met je collega's? Check de leukste team-/afdelingsuitjes met de scooter!

Bekijk de mogelijkheden

Uitje voor 2

Gezellig met z'n twee op 1 scooter of met een klein gezelschap lekker door Twente toeren. Kijk hier voor de leukste arrangementen mogelijk vanaf 2 deelnemers.

Bekijk de mogelijkheden

Vrienden/familieuitje

Met familie of vrienden op pad? Ga scooter rijden! Bekijk hier de leukste arrangementen.

Bekijk de mogelijkheden

Vrijgezellenfeest

Zoek je een vrijgezellenfeest voor hem of voor haar? Genoeg mogelijkheden bij Actief Twente!

Bekijk de mogelijkheden

Uitje met eten

Wil je het scooter rijden combineren met een lekkere BBQ of misschien een lunch vooraf? Zie hier het overzicht van onze arrangementen inclusief eten!

Bekijk de mogelijkheden

Early Bird Deal Scooter

Heerlijk in de ochtend scooter rijden... De wind door de haren, de zon op het gezicht en volop genieten van de prachtige omgeving. Speciaal voor de ochtend hebben we een unieke scooter aanbieding voor een zeer speciaal tarief: De Early Bird Deal!

Boek nu vanaf € 19,75 p.p.
Boek direct

Uitje met de kids

“Kijk papa, een scooter!! Daar wil ik ook op, gaan we een stukje rijden???!!” Dit horen wij maar al te vaak, daarom bieden wij een heuse kidstocht door Twente!

Boek nu vanaf € 50,- per scooter
Boek direct

Grote groepen

Met ruim 90 scooters op stal én daarnaast ook nog een heel breed assortiment met andere types voertuigen, is er voor elke groepsgrootte wel een mogelijkheid! Van alleen een activiteit tot een compleet verzorgd dag-/avondprogramma met eten, drinken, muziek en veel gezelligheid...

Meer informatie

Scooter arrangementen

Scooter rijden is leuk! Maar het is nog leuker om het scooter rijden te combineren met een leuke activiteit. Je vindt hier door ons samengestelde arrangementen die jullie dag gegarandeerd tot een ware belevenis maken. Alles is te combineren met scooter rijden, van schilderen tot een bezoek aan een kasteel tot aan kanovaren op de Dinkel. Verras je gezelschap en boek een van deze leuke tochten. Wil je meer informatie of liever een op maat samengesteld arrangement? Neem contact met ons op en wij doen ons best om ook van jullie dag een belevenis te maken!