Openingstijden: elke dag van 9:00 to 21:00. Neem contact op via:

Scooter arrangementen

Scooter arrangementen

Bekijk hieronder de scooter arrangementen, zit je gewenste arrangement er niet tussen? Neem contact met ons op en wij maken vrijblijvend een voorstel.

Tip 1: Chill & Grill

Eerst met een scooter of chopper op pad door Twente en daarna lekker eten? Wil jij laten zien wie de beste grillmeester van de barbecue is? Met het Chill & Grill arrangement hebben wij bij Actief Twente hiervoor de perfecte oplossing!

Bekijk arrangement

Tip 2: Italiaanse pizza op de scooter

We starten met een glaasje (alcoholvrije) prosecco om vervolgens op pad te gaan op de scooter. Een 2 uur durende rit door het prachtige twente met leuke dorpjes en natuur zal eindigen bij Actief Twente. Daar staat Fabio klaar met zijn traditionele houtoven uit Italië om heerlijke pizza's voor jullie te maken.

Bekijk arrangement

Tip 3: QR scooter rally

Actief Twente heeft QR-codes op de mooiste plekjes van Twente verstopt, in en rond oude gebouwen, op hekken, monumenten of zelfs in de grond. Een QR-code is een ‘streepjescode’ die gescand kan worden met een smartphone, bijna elke smartphone heeft een barcodereader anders is deze eenvoudig te installeren.

Bekijk arrangement

Scootertour Ootmarsum & Huis Singraven

Via een mooie route gaan jullie naar het historische stadje Ootmarsum, hier hebben jullie even tijd om een kijkje te nemen in Ootmarsum. De scooters worden weer gestart en jullie zetten koers naar Landgoed Singraven. Jullie worden daar ontvangen door de gids en krijgen jullie een rondleiding door Huis Singraven.

Bekijk het arrangement

Scooter rijden & Glasblazer Hot Marks

Kom scooterrijden en ontdek de mooiste paden in Twente. Vanaf Actief Twente vertrek je via een mooie route richting Ootmarsum voor de demonstratie glasblazen van ‘Hot Marks’.

Bekijk het arrangement

Scooter rijden & Watermolen Singraven

Verken de mooie omgeving van Denekamp, Beuningen, Tilligte en meer. De Watermolen Singraven ligt op de route, hier worden jullie verwacht door de molenaar voor een korte rondleiding. Hoor het koren kraken tussen de molenstenen en ruik de geur van het vers gezaagde hout.

Bekijk het arrangement

Early Bird Deal Scooter

Heerlijk in de ochtend scooter rijden... De wind door de haren, de zon op het gezicht en volop genieten van de prachtige omgeving. Speciaal voor de ochtend hebben we een unieke scooter aanbieding voor een zeer speciaal tarief: De Early Bird Deal!

Boek nu vanaf € 19,75 p.p.
Boek direct

Uitje met de kids

“Kijk papa, een scooter!! Daar wil ik ook op, gaan we een stukje rijden???!!” Dit horen wij maar al te vaak, daarom bieden wij een heuse kidstocht door Twente!

Boek nu vanaf € 50,- per scooter
Boek direct

Grote groepen

Met ruim 90 scooters op stal én daarnaast ook nog een heel breed assortiment met andere types voertuigen, is er voor elke groepsgrootte wel een mogelijkheid! Van alleen een activiteit tot een compleet verzorgd dag-/avondprogramma met eten, drinken, muziek en veel gezelligheid...

Meer informatie